μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Λειτουργικά συστήματα Windows

Register

Κάντε κλικ στο δεξιό μενού, τροποποιήσιμο;

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 7η Ιουν 2009, 18:35
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Κάντε κλικ στο δεξιό μενού, τροποποιήσιμο;

Fresh Format και επαναφορά γίνει πριν από μία εβδομάδα.

Αυτό δεν είναι μια θέση που ζητά να βοηθήσει για ένα "ορίσει" τον υπολογιστή μου, αλλά περισσότερο ένα ερώτημα ως προς την προσαρμόσιμη λειτουργικότητα Vista.

Όταν κάνετε δεξιό κλικ σε αρχεία στην επιφάνεια εργασίας ή του Windows Explorer. Είσαι ζητηθεί από ένα σύνολο μενού.
Είμαι γνωρίζει ότι για να αλλάξετε το προεπιλεγμένο πρόγραμμα ξεκίνησε για κάθε επέκταση αρχείου, που προτίθεστε να μεταβείτε στην ενότητα "Προεπιλεγμένο Προγράμματα" στον Πίνακα Ελέγχου, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα.

Ωστόσο, η ερώτησή μου είναι, αν αυτό δεν είναι το προεπιλεγμένο πρόγραμμα θέλω να αλλάξει; Είναι δυνατόν να αλλάξετε την "Επεξεργασία" λειτουργία όταν δεξί κλικ "*. jpg";

Χρησιμοποιώ photoshop editting για τη φωτογραφία και τη χειραγώγηση, αν θα μπορούσα να είχα ξεκινήσει αυτή photoshop όταν κάνω κλικ επεξεργαστείτε ότι προτίθεστε να awesome. Όταν κάνω διπλό κλικ πάνω του κανονικά, θα ήθελα να ξεκινήσει η κανονική εφαρμογή προεπιλογή, το Windows Photo Gallery.

Αυτό είναι ακόμη δυνατό; Και αν ναι, πού θα αρχίζω; Είμαι λίγο φοβούνται έχοντας την τροποποίηση αρχείων των Windows, αλλά αρκεί η αλλαγή αυτή είναι μόνιμη προτίθεστε να αξίζει αυτό για μένα.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Αριστερό κλικ Αποφασίζοντας Όπως δεξιό κλικ, πρέπει να ανοίξετε άλλο παράθυρο για το άνοιγμα συνδέσεων;; Blitzgirl42 Laptops, Κινητά & PDA 1 17 Ιουν 2009 12:08
IE6 & IE8 δεξί κλικ πρόβλημα, αλλά δεν προορίζεται για όλους τους χρήστες catwoman101 Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες 1 8 Ιουν 2009 03:22
Δημιουργία αα DVD Menu mpenney Multimedia & Codecs 7 1η Σεπ 2008 09:24
Μενού DVD Burning anceriz Multimedia & Codecs 1 4η Ιαν 2008 23:52
Αριστερό κλικ Kadejd Web Design, Hosting & SEO 3 1ο Δεκ. 2007 07:47
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.