![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| OS: Windows Vista Ultimate 64-bit Svježa Oblik i vraćanje učinio od tjedan dana. To nije molba za jedan post kako bi se "popraviti" moj računalo, ali tako je pitanje da Vista je prilagodljiv funkcionalnost. Kada se desnim klikom na datotekama na desktopu ili Windows Exploreru. You're zatraži skup izbornika. Ja sam svjestan da se promijenili zadani program pokrenut za svaki datotečni nastavak, molim vas idite na "Default Programs" na upravljačkoj ploči, ali to nije problem. Međutim, moje pitanje je, što ako to nije zadani program želim promijeniti? Je li moguće da se promijeni "Edit" funkcija kada sam desni klik "*. jpg"? Li koristiti photoshop za fotografiju editting i manipulacija, ako sam mogao imati kada sam pokrenuti photoshop kliknite uredi da bih se Awesome. Kad sam dvostruki klik na nju normalno, ja bih ga pokrenuli normalne zadane aplikacije Windows Photo Gallery. Je li to još moguće? I ako da, gdje bih početi? Ja sam malo bojati što nećete morati mijenjati prozore slika, ali dok je promjena trajna bih to biti vrijedno radiš za mene. |