kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

Jobb egérgomb menü, módosítható?

Reply

Téma eszközök
Old 7. június 2009, 18:35
Új tag Csoport

Default Jobb egérgomb menü, módosítható?

Friss Format visszaállítása tenni egy héttel ezelőtt.

Ez nem egy poszt kérve, hogy segítsen egy "fix" a számítógépet, de még inkább a kérdés, hogy a Vista által testreszabható funkciókat.

Ha jobb klikk a fájlokat a Desktop és a Windows Explorer. Maga kéri, egy sor menükben.
Én vagyok azzal, hogy változtatni az alapértelmezett programot indított minden egyes fájl kiterjesztése, akkor menjen a "Alapértelmezett programok" a Control Panel, de nem ez a kérdés.

Mindazonáltal, a kérdés az, mi van, ha ez nem az alapértelmezett programmal akarok változni? Lehet-e változtatni az "Edit" funkciót, ha jobb klikk "*. jpg"?

I use photoshop fotó editting és a manipuláció, ha tudtam volna, hogy indítson photoshop, amikor rákattintok, hogy a szerkesztés lenne awesome. Amikor duplakattintásra rajta rendesen, azt gondolja, hogy elindítsa a normál alapértelmezett alkalmazást, a Windows Photo Gallery.

Ez is lehetséges? És ha igen, ha akarom kezdeni? Én egy kicsit félek, hogy módosítsa Windows fájlok, de amíg a változás állandó, akkor lesz érdemes ezt nekem.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Kattintson a bal oldali, mintha jobb klikk meg kell nyitni egy másik ablak nyílt Kapcsolatok? Blitzgirl42 Laptopok, PDA-k & Mobiles 1 17. június 2009 12:08
IE6 és IE8 jobb klikk a probléma, de nem minden felhasználó catwoman101 Web böngésző és FTP Clients 1 8. június 2009 03:22
Creating aa DVD menü mpenney Multimédia és kodekek 7 1. Szeptember 2008 09:24
Dvd Menü Burning anceriz Multimédia és kodekek 1 4. január 2008 23:52
Kattintson a bal oldali Kadejd Web Design, Hosting & SEO 3 1. december 2007 07:47
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.