פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > מערכות ההפעלה Windows

Register

לחץ על תפריט נכון, modifiable?

Reply

שרשרת כלים
Old 7 יוני 2009, 18:35
קבוצת חברות חדשות

Default לחץ על תפריט נכון, modifiable?

מערכת הפעלה: Windows Vista Ultimate 64-bit
טרי פורמט ולשחזר לעשות לפני שבוע.

זה לא פוסט אחד כדי לבקש עזרה "לתקן" את המחשב שלי, אבל יותר, כך שאלה בקשר Vista הניתנת להתאמה אישית של פונקציונליות.

כשאתה קבצים לחץ לחיצה ימנית על שולחן העבודה או ב-Windows Explorer. אתה תתבקש לעשות זאת עם קבוצה של תפריטים.
אני מודע לכך כי כדי לשנות את ברירת המחדל של תוכנית השקת הסיומת עבור כל קובץ, אתה רוצה ללכת "ברירת מחדל של תוכניות" בלוח הבקרה, אבל זה לא הבעיה.

עם זאת, השאלה שלי היא, מה אם הוא לא ברירת המחדל של תוכנית אני רוצה לשנות? האם ניתן לשנות את "ערוך" הפונקציה כשאני ימינה לחץ "*. jpg"?

אני משתמש עבור תמונה editting Photoshop ו מניפולציה, אם אני יכול לקבל את זה ההשקה Photoshop כשאני לחץ על עריכה, כי יהיה ענק. כשאני לחץ לחיצה כפולה על זה בדרך כלל, אני רוצה את זה בדרך כלל כדי להפעיל את יישום ברירת המחדל, Windows Photo Gallery.

האם זה בכלל אפשרי? ואם הייתי אז איפה להתחיל? אני קצת פוחד שתצטרך לשנות קבצי Windows, אבל עוד שנה הוא קבע את זה יהיה שווה את עושה לי.
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
שמאל לחץ מתנהג בדיוק כמו לחץ, צריך לפתוח עוד חלון פתוח קישורים?? Blitzgirl42 מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs 1 -17 יוני 2009 12:08
IE6 & IE8 הזכות לחץ בעיה, אך לא עבור כל המשתמשים catwoman101 דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות 1 8 יוני 2009 03:22
יצירת תפריט AA-DVD mpenney מולטימדיה רכיבי Codec 7 1 ספטמבר 2008 09:24
תפריט ה-DVD Burning anceriz מולטימדיה רכיבי Codec 1 4th ינואר 2008 23:52
שמאל לחץ על Kadejd עיצוב אתרים, אירוח & SEO 3 1st דצמבר 2007 07:47
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.