![]() |
|
| |||
| |||
| מערכת הפעלה: Windows Vista Ultimate 64-bit טרי פורמט ולשחזר לעשות לפני שבוע. זה לא פוסט אחד כדי לבקש עזרה "לתקן" את המחשב שלי, אבל יותר, כך שאלה בקשר Vista הניתנת להתאמה אישית של פונקציונליות. כשאתה קבצים לחץ לחיצה ימנית על שולחן העבודה או ב-Windows Explorer. אתה תתבקש לעשות זאת עם קבוצה של תפריטים. אני מודע לכך כי כדי לשנות את ברירת המחדל של תוכנית השקת הסיומת עבור כל קובץ, אתה רוצה ללכת "ברירת מחדל של תוכניות" בלוח הבקרה, אבל זה לא הבעיה. עם זאת, השאלה שלי היא, מה אם הוא לא ברירת המחדל של תוכנית אני רוצה לשנות? האם ניתן לשנות את "ערוך" הפונקציה כשאני ימינה לחץ "*. jpg"? אני משתמש עבור תמונה editting Photoshop ו מניפולציה, אם אני יכול לקבל את זה ההשקה Photoshop כשאני לחץ על עריכה, כי יהיה ענק. כשאני לחץ לחיצה כפולה על זה בדרך כלל, אני רוצה את זה בדרך כלל כדי להפעיל את יישום ברירת המחדל, Windows Photo Gallery. האם זה בכלל אפשרי? ואם הייתי אז איפה להתחיל? אני קצת פוחד שתצטרך לשנות קבצי Windows, אבל עוד שנה הוא קבע את זה יהיה שווה את עושה לי. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| שמאל לחץ מתנהג בדיוק כמו לחץ, צריך לפתוח עוד חלון פתוח קישורים?? | Blitzgirl42 | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 1 | -17 יוני 2009 12:08 |
| IE6 & IE8 הזכות לחץ בעיה, אך לא עבור כל המשתמשים | catwoman101 | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 1 | 8 יוני 2009 03:22 |
| יצירת תפריט AA-DVD | mpenney | מולטימדיה רכיבי Codec | 7 | 1 ספטמבר 2008 09:24 |
| תפריט ה-DVD Burning | anceriz | מולטימדיה רכיבי Codec | 1 | 4th ינואר 2008 23:52 |
| שמאל לחץ על | Kadejd | עיצוב אתרים, אירוח & SEO | 3 | 1st דצמבר 2007 07:47 |
| שרשרת כלים | |
| |