mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

Dešiniuoju pelės klavišu paspauskite Meniu, modifikuojamas?

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 7, 2009, 18:35
Naujas Narys

Fresh formatas ir atkūrimo padaryta prieš savaitę.

Tai ne po vieną prašydama padėti "išspręsti" savo kompiuteryje, bet daugiau tai kaip su Vista pritaikomas funkcionalumas klausimą.

Jei dešiniuoju pelės klavišu failus Desktop arba Windows Explorer. Gaunate iš meniu rinkinys.
Man žinoma, kad pakeisti numatytuosius programos pradėjo kiekvieno failo plėtinį, galite pereiti prie "Default Programs", valdymo skyde, bet tai nėra problema.

Tačiau, mano klausimas yra, kas, jei ji nėra numatytoji programa noriu pakeisti? Ar galima pakeisti "Edit" funkcija, kai dešiniuoju pelės klavišu paspauskite "*. jpg"?

Aš naudoju Photoshop nuotrauka editting ir manipuliacijų, jei galėčiau jį paleisti, photoshop, kai aš spustelėkite Redaguoti, kad būčiau awesome. Kai aš dukart spustelėkite jį paprastai, norėčiau ją pradėti įprastą taikymo pagal nutylėjimą, Windows Photo Gallery.

Is this even possible? Ir jei taip, kur turėčiau pradėti? Aš šiek tiek bijoti, turintys pakeisti langai failus, bet kol kaita yra nuolatinis jo būčiau verta padaryti už mane.
Reply

Register

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Liko Spauskite veikdama Paspauskite dešiniuoju pelės klavišu, reikia atidaryti kitame lange atidaryti Nuorodos? Blitzgirl42 Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 1 Birželis 17, 2009 12:08
IE6 ir IE8 dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite problema, bet ne visiems vartotojams catwoman101 Naršyklėms & FTP Klientai 1 8 birželis 2009 03:22
Spauskite kairėje Kadejd Web Design, Hosting & SEO 3 1 gruodis 2007 07:47
Kairiuoju pelės mygtuku spustelėkite ant Laptop neveikia? c02asm Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 3 Lapkritis 28, 2007 01:00
Windows XP dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite meniu parodė iš dalies kartais (Scr Hehatit BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 1 Kovas 14, 2007 10:53
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.