![]() |
|
| |||
| |||
| OS: Windows Vista Ultimate 64-bit Fresh Formāts un atjaunošana veikta pirms nedēļas. Tas nav post lūdz viena palīdzēt "noteikt" My Computer, bet gan vairāk tādēļ jautājums par to, Vista customizable funkcionalitāti. Kad peles labo klikšķi uz failiem uz darbvirsmas vai Windows Explorer. Jūs esat piedāvāts ar komplektu izvēlnes. Es esmu informēts, ka, lai mainītu noklusējuma programmu uzsāka katra faila paplašinājumu, jūs iet uz "Default programmas" Vadības panelis, bet tas nav jautājums. Tomēr mans jautājums ir, kas notiks, ja tas nav noklusējuma programmu es gribu mainīt? Vai ir iespējams mainīt "Edit" funkcija, kad es labais klikšķis "*. jpg"? Es izmantoju Photoshop foto editting un manipulācijām, ja es varētu to sākt Photoshop, kad es Noklikšķiniet uz Rediģēt, ka gribētu būt awesome. Kad es divreiz uzklikšķiniet uz tā normāli, es gribētu to sākt normālajā sākotnējā pieteikumā, Windows Photo Gallery. Vai tas vēl ir iespējams? Un ja tā, kur varētu sākt? Es esmu mazliet bail par pienākumu mainīt windows failus, bet ja pārmaiņas ir pastāvīgas tas lūdzu ir vērts par mani. |