мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уиндоус Оператинг Сыстемс

Register

Десним тастером миша кликните на мени, изменљиве?

Reply

Тхреад Тоолс
Old 7. јуни 2009, 18:35
Нови члан групе

Default Десним тастером миша кликните на мени, изменљиве?

ОС: Уиндоус Виста Ултимате 64-бит
Свјежа Форма и враћање учинио од недељу дана.

То није молба за један пост како би се "поправити" мој рачунар, али тако је питање да Виста је прилагодљив функционалност.

Када се десним кликом на датотекама на десктопу или Уиндоус Експлорер. Ыоу'ре затражи скуп менија.
Ја сам свестан да се променили подразумевани програм покренут за сваки ознаку типа датотеке, молим вас идите на "Дефаулт Програмс" на контролној табли, али то није проблем.

Међутим, моје питање је, шта ако то није подразумевани програм желим променити? Да ли је могуће да се промени "Едит" функција када сам десни клик "*. јпг"?

Ли користити Пхотосхоп за фотографију едиттинг и манипулација, ако сам могао да има када сам покренути Пхотосхоп кликните уреди да бих се Ауесоме. Кад сам двоструки клик на њу нормално, ја бих га покренули нормалне подразумеване апликације Уиндоус Пхото Галлеры.

Да ли је то још могуће? И ако да, где бих почети? Ја сам мало плашити што нећете морати мењати прозоре слика, али док је промена трајна бих то бити вриједно радиш за мене.
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц