![]() |
|
|||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
|
|
Тхреад Тоолс |
|
|
|||
|
|||
|
ОС: Уиндоус Виста Ултимате 64-бит
Свјежа Форма и враћање учинио од недељу дана. То није молба за један пост како би се "поправити" мој рачунар, али тако је питање да Виста је прилагодљив функционалност. Када се десним кликом на датотекама на десктопу или Уиндоус Експлорер. Ыоу'ре затражи скуп менија. Ја сам свестан да се променили подразумевани програм покренут за сваки ознаку типа датотеке, молим вас идите на "Дефаулт Програмс" на контролној табли, али то није проблем. Међутим, моје питање је, шта ако то није подразумевани програм желим променити? Да ли је могуће да се промени "Едит" функција када сам десни клик "*. јпг"? Ли користити Пхотосхоп за фотографију едиттинг и манипулација, ако сам могао да има када сам покренути Пхотосхоп кликните уреди да бих се Ауесоме. Кад сам двоструки клик на њу нормално, ја бих га покренули нормалне подразумеване апликације Уиндоус Пхото Галлеры. Да ли је то још могуће? И ако да, где бих почети? Ја сам мало плашити што нећете морати мењати прозоре слика, али док је промена трајна бих то бити вриједно радиш за мене. |