![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| ОС: Windows Vista Ultimate 64-бітових Свіжий формату та відновлення зроблено минулого тижня. Це не пост для одного просять допомогти "виправити" Мій комп'ютер, а тим більше питання, що настроюються функцій Vista. Коли ви клацніть правою кнопкою миші по файлів на Робочому столі або Windows Explorer. Ти запит з набором меню. Я знаю, що змінити програми за замовчуванням запускаються на кожного розширення файлу, ви виберіть "Програми за замовчуванням" у панелі управління, але це не проблема. Однак моє питання в тому, що, якщо це не за замовчуванням, програма, яку я хочу змінити? Чи можна змінити функція "Змінити", якщо натиснути правою кнопкою "*. JPG"? Я використовую Photoshop для editting фото та маніпуляції, якби я міг його запуску Photoshop, коли я натискаю правити, що б Awesome. Коли я двічі клацніть по ньому нормально, я б хотів, щоб почати нормальну застосування замовчуванням, Windows Photo Gallery. Хіба це взагалі таке можливо? І якщо так, де б мені почати? Я трохи боюся того, щоб змінити файли Windows, але поки зміна носить постійний характер вона коштувала б робити для мене. |