менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Правою кнопкою миші; модифікуються?

Reply

Різьба Інструменти
Old 7 червня 2009, 18:35
Нові члени групи

Default Правою кнопкою миші; модифікуються?

ОС: Windows Vista Ultimate 64-бітових
Свіжий формату та відновлення зроблено минулого тижня.

Це не пост для одного просять допомогти "виправити" Мій комп'ютер, а тим більше питання, що настроюються функцій Vista.

Коли ви клацніть правою кнопкою миші по файлів на Робочому столі або Windows Explorer. Ти запит з набором меню.
Я знаю, що змінити програми за замовчуванням запускаються на кожного розширення файлу, ви виберіть "Програми за замовчуванням" у панелі управління, але це не проблема.

Однак моє питання в тому, що, якщо це не за замовчуванням, програма, яку я хочу змінити? Чи можна змінити функція "Змінити", якщо натиснути правою кнопкою "*. JPG"?

Я використовую Photoshop для editting фото та маніпуляції, якби я міг його запуску Photoshop, коли я натискаю правити, що б Awesome. Коли я двічі клацніть по ньому нормально, я б хотів, щоб почати нормальну застосування замовчуванням, Windows Photo Gallery.

Хіба це взагалі таке можливо? І якщо так, де б мені почати? Я трохи боюся того, щоб змінити файли Windows, але поки зміна носить постійний характер вона коштувала б робити для мене.
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.