![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Já jsem v současné době snaží vytvořit obraz RIS zavádění do více identických pracovních stanic. Jsem vytvořil RIS obrazu pomocí Riprep a dostanu následující chybu "Windows \ system32 \ config \ SYSTEM Soubor je poškozen nebo nebyl nalezen." Když jsem RIS čisté instalaci XP to funguje dobře. I tento problém získat pouze při použití vlastního obrázku, který jsem vytvořil pomocí Riprep. Any ideas? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Please Help, "Systém Vyskytla Uncorrectable Hardware Error." | rahinco | Obecné Hardware Chat | 3 | 21.listopadu 2009 06:38 |
| Bude "Office 95" práce s "Windows XP"? | Raynhawk | Office & Aplikace | 4 | 23. února 2009 17:01 |
| \ windows \ system32 \ config \ system poškozen nebo | fenderdude | Operační systémy Windows | 1 | 23. prosince 2008 07:47 |
| Hrlp "internetové" operačního systému myšlenek, prosím | pest79456 | Linux & Alternativní OS | 5 | 1. listopadu 2008 07:43 |
| "Správce úloh byl zablokován administrátorem systému"? | tekp | Operační systémy Windows | 3 | 14. února 2008 08:31 |
| Thread Nástroje | |
| |