μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Λειτουργικά συστήματα Windows

Register

Πρόβλημα ΥΠΕΝ "Windows \ System32 \ Config \ System"

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 17η Ιουνίου 2009, 14:12
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Πρόβλημα ΥΠΕΝ "Windows \ System32 \ Config \ System"

Είμαι προσπαθεί να δημιουργήσει μια εικόνα ΥΠΕΝ για την εγκατάσταση σε πολλαπλά ταυτόσημα εργασίας. Έχω δημιουργήσει μια εικόνα χρησιμοποιώντας RiPrep ΥΠΕΝ και έχω το ακόλουθο μήνυμα λάθους "Τα Windows \ System32 \ Config \ System αρχείο λείπει ή είναι κατεστραμμένο." Όταν ΥΠΕΝ καθαρή εγκατάσταση των XP δουλεύει μια χαρά. I get μόνο αυτό το πρόβλημα κατά τη χρήση του προσαρμοσμένη εικόνα που δημιουργείται με RiPrep. Οποιαδήποτε ιδέα;
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Please Help? "Το Σύστημα Παρουσιάστηκε Uncorrectable Σφάλμα υλικού." rahinco Γενική Συζήτηση Hardware 3 21 Νοέμβρη του 2009 06:38
Θα "Office 95" με το έργο "Windows XP"; Raynhawk Office Suites & Εφαρμογές 4 23 Φεβ 2009 17:01
\ windows \ system32 \ config \ συστήματος που λείπουν ή είναι κατεστραμμένο fenderdude Λειτουργικά συστήματα Windows 1 23 Δεκ. 2008 07:47
Hrlp "Web Based" λειτουργικό σύστημα ιδεών παρακαλώ pest79456 Linux & Εναλλακτικές OS 5 1ο Nov 2008 07:43
"Διαχείριση εργασιών έχει απενεργοποιηθεί από το διαχειριστή του συστήματος"; tekp Λειτουργικά συστήματα Windows 3 14 Φεβ 2008 08:31
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.