![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Είμαι προσπαθεί να δημιουργήσει μια εικόνα ΥΠΕΝ για την εγκατάσταση σε πολλαπλά ταυτόσημα εργασίας. Έχω δημιουργήσει μια εικόνα χρησιμοποιώντας RiPrep ΥΠΕΝ και έχω το ακόλουθο μήνυμα λάθους "Τα Windows \ System32 \ Config \ System αρχείο λείπει ή είναι κατεστραμμένο." Όταν ΥΠΕΝ καθαρή εγκατάσταση των XP δουλεύει μια χαρά. I get μόνο αυτό το πρόβλημα κατά τη χρήση του προσαρμοσμένη εικόνα που δημιουργείται με RiPrep. Οποιαδήποτε ιδέα; |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Please Help? "Το Σύστημα Παρουσιάστηκε Uncorrectable Σφάλμα υλικού." | rahinco | Γενική Συζήτηση Hardware | 3 | 21 Νοέμβρη του 2009 06:38 |
| Θα "Office 95" με το έργο "Windows XP"; | Raynhawk | Office Suites & Εφαρμογές | 4 | 23 Φεβ 2009 17:01 |
| \ windows \ system32 \ config \ συστήματος που λείπουν ή είναι κατεστραμμένο | fenderdude | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 23 Δεκ. 2008 07:47 |
| Hrlp "Web Based" λειτουργικό σύστημα ιδεών παρακαλώ | pest79456 | Linux & Εναλλακτικές OS | 5 | 1ο Nov 2008 07:43 |
| "Διαχείριση εργασιών έχει απενεργοποιηθεί από το διαχειριστή του συστήματος"; | tekp | Λειτουργικά συστήματα Windows | 3 | 14 Φεβ 2008 08:31 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |