manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Problem RIS "Windows \ system32 \ config \ system"

Reply

Thread Tools
Old 17. lipnja 2009, 14:12
Novi član grupe

Default Problem RIS "Windows \ system32 \ config \ system"

Ja sam trenutno pokušavaju stvoriti sliku da RIS izvaljati na više radnih identične. Ja sam stvorio RIS slike koristeći RiPrep i JA dobiti slijedeće greška "Windows \ system32 \ config \ SYSTEM datoteka nedostaje ili je oštećena." Kad sam RIS čistu instalaciju od XP to radi sasvim u redu. I samo taj problem kada se koristi prilagođenu sliku koju sam stvorio pomoću RiPrep. Bilo koji ideja?
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Molim pomoć; "Sustav Dogodila Uncorrectable hardverske pogreške." rahinco General Hardware Chat 3 21 studeni 2009 06:38
Će "Office 95" raditi s "Windows XP"? Raynhawk Office & Applications 4 23. veljača 2009 17:01
\ windows \ system32 \ config \ system nedostaje ili korumpirano fenderdude Windows Operating Systems 1 23. prosinac 2008 07:47
Hrlp "Web UTEMELJENA" operativnog sustava ideje molim pest79456 Linux OS i alternativna 5 1. studeni 2008 07:43
"Zadaća voditelj je onesposobiti od administratora sustava"? tekp Windows Operating Systems 3 14. veljača 2008 08:31
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.