kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

A RIS "Windows \ System32 \ Config \ System"

Reply

Téma eszközök
Old Június 17 2009, 14:12
Új tag Csoport

Default A RIS "Windows \ System32 \ Config \ System"

Én jelenleg megpróbál létrehozni egy távtelepítési kép kiépítés több azonos munkaállomásokat. I have created távtelepítési kép segítségével Riprep és én kap a következő hiba a "Windows \ System32 \ Config \ SYSTEM fájl hibás vagy nem található." Amikor RIS egy tiszta felszerel-ból XP ez szerkezet csak finom. Csak ez a probléma, ha az egyéni képet, hogy én csináltam Riprep segítségével. Any ideas?
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Please Help, "A rendszer talált Uncorrectable hardver hiba." rahinco Általános fémáru Chat 3 November 21, 2009 06:38
Will "Office 95" munka "Windows XP"? Raynhawk Office & Applications 4 23. február 2009 17:01
\ Windows \ System32 \ Config \ System hiányzó vagy sérült fenderdude A Windows operációs rendszerek 1 23. december 2008 07:47
Hrlp "WEB alapú" operációs rendszer ideas please pest79456 Linux és OS Alternatív 5 1. november 2008 07:43
"Feladatkezelő le van tiltva a rendszergazda? tekp A Windows operációs rendszerek 3 14. február 2008 08:31
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.