![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Én jelenleg megpróbál létrehozni egy távtelepítési kép kiépítés több azonos munkaállomásokat. I have created távtelepítési kép segítségével Riprep és én kap a következő hiba a "Windows \ System32 \ Config \ SYSTEM fájl hibás vagy nem található." Amikor RIS egy tiszta felszerel-ból XP ez szerkezet csak finom. Csak ez a probléma, ha az egyéni képet, hogy én csináltam Riprep segítségével. Any ideas? |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Please Help, "A rendszer talált Uncorrectable hardver hiba." | rahinco | Általános fémáru Chat | 3 | November 21, 2009 06:38 |
| Will "Office 95" munka "Windows XP"? | Raynhawk | Office & Applications | 4 | 23. február 2009 17:01 |
| \ Windows \ System32 \ Config \ System hiányzó vagy sérült | fenderdude | A Windows operációs rendszerek | 1 | 23. december 2008 07:47 |
| Hrlp "WEB alapú" operációs rendszer ideas please | pest79456 | Linux és OS Alternatív | 5 | 1. november 2008 07:43 |
| "Feladatkezelő le van tiltva a rendszergazda? | tekp | A Windows operációs rendszerek | 3 | 14. február 2008 08:31 |
| Téma eszközök | |
| |