mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

UIP problema "Windows \ system32 \ config \ system"

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 17, 2009, 14:12
Naujas Narys

Default UIP problema "Windows \ system32 \ config \ system"

Aš šiuo metu bando sukurti įvaizdį RIS įdiegti į daug tapačių darbo vietų. Stworzyłem RIS naudojant Riprep ir gaunu tokį klaidos "Windows \ system32 \ config \ system failo arba jis sugadintas." Kai UIP švarus įdiegti XP it works just fine. Aš tik susipažinti su šia problema, naudojant vaizdą, kad aš sukūriau naudojant Riprep. Any ideas?
Reply

Register

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Please help; "sistema Įvyko Uncorrectable Hardware Error." rahinco General Hardware Chat 3 Lapkritis 21, 2009 06:38
Bus "Office 95" bendradarbiaus su "Windows XP"? Raynhawk Office Suites & Applications 4 23 vasaris 2009 17:01
\ windows \ system32 \ config \ system arba jis sugadintas fenderdude Windows "operacinės sistemos 1 23 gruodis 2008 07:47
Hrlp "WEB-based" operacinės sistemos idėjos prašom pest79456 Linux & Alternative OS 5 1 lapkritis 2008 07:43
"Task Manager buvo išjungta sistemos administratorius"? tekp Windows "operacinės sistemos 3 14 vasaris 2008 08:31
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.