rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

RIS Problem "windows \ system32 \ config \ system"

Reply

Narzędzia wątku
Old 17 czerwca 2009, 14:12
Nowe państwa grupy

Jestem obecnie próbuje stworzyć obraz RIS się rozciągnąć na wiele identycznych stanowiskach. Mam utworzone za pomocą obrazu RIS Riprep i pojawia się następujący błąd "Windows \ System32 \ Config \ SYSTEM Plik został znaleziony lub jest uszkodzony." Kiedy RIS czystej instalacji XP to działa dobrze. I tylko ten problem przy użyciu własnego obrazu, które utworzono za pomocą Riprep. Any ideas?
Reply

Register

Podobne wątki
Wątek Thread Starter Forum Odpowiedzi Ostatni Post
Proszę mi pomóc, "System Wystąpił Uncorrectable Błąd sprzętowy". rahinco Ogólne Hardware Czat 3 21 listopada 2009 06:38
Czy "Office 95" pracy z "Windows XP"? Raynhawk Office Suites & Applications 4 23 lutego 2009 17:01
\ windows \ system32 \ config \ system brakujące lub uszkodzone fenderdude Windows Operating Systems 1 23 grudnia 2008 07:47
Hrlp "internetowych" systemu operacyjnego pomysły proszę pest79456 Linux & Alternative OS 5 1 listopad 2008 07:43
"Menedżer zadań został wyłączony przez administratora systemu"? tekp Windows Operating Systems 3 14 lutego 2008 08:31
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.