мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уиндоус Оператинг Сыстемс

Register

Проблем рис "Уиндоус \ сыстем32 \ цонфиг \ сыстем"

Reply

Тхреад Тоолс
Old 17. јуни 2009, 14:12
Нови члан групе

Default Проблем рис "Уиндоус \ сыстем32 \ цонфиг \ сыстем"

Ја сам тренутно покушавају створити слику да рис изваљати на више радних идентичне. Ја сам створио рис слике користећи Рипреп и ја добити следеће грешка "Уиндоус \ сыстем32 \ цонфиг \ СЫСТЕМ датотека недостаје или је оштећена." Кад сам рис исту инсталацију од КСП то ради сасвим у реду. И само тај проблем када се користи прилагођену слику коју сам створио помоћу Рипреп. Било који идеја?
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Молимо за помоћ; "Систем Догодила Унцоррецтабле хардверску грешку." рахинцо Генерал Хардуаре Цхат 3 21. новембар 2009 06:38
Ће "Оффице 95" да ради са "Уиндоус КСП"? Раынхаук Оффице & Апплицатионс 4 23 фебруар 2009 17:01
\ Уиндоус \ сыстем32 \ цонфиг \ сыстем недостаје или корумпиран фендердуде Уиндоус Оператинг Сыстемс 1 23 децембар 2008 07:47
Хрлп "Уеб Основана" оперативног система идеје молим пест79456 Линукс ОС и алтернативна 5 1 новембар 2008 07:43
"Задатак водитељ је онемогућити од администратора система"? текп Уиндоус Оператинг Сыстемс 3 14 фебруар 2008 08:31
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц