![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ја сам тренутно покушавају створити слику да рис изваљати на више радних идентичне. Ја сам створио рис слике користећи Рипреп и ја добити следеће грешка "Уиндоус \ сыстем32 \ цонфиг \ СЫСТЕМ датотека недостаје или је оштећена." Кад сам рис исту инсталацију од КСП то ради сасвим у реду. И само тај проблем када се користи прилагођену слику коју сам створио помоћу Рипреп. Било који идеја? |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Молимо за помоћ; "Систем Догодила Унцоррецтабле хардверску грешку." | рахинцо | Генерал Хардуаре Цхат | 3 | 21. новембар 2009 06:38 |
| Ће "Оффице 95" да ради са "Уиндоус КСП"? | Раынхаук | Оффице & Апплицатионс | 4 | 23 фебруар 2009 17:01 |
| \ Уиндоус \ сыстем32 \ цонфиг \ сыстем недостаје или корумпиран | фендердуде | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 23 децембар 2008 07:47 |
| Хрлп "Уеб Основана" оперативног система идеје молим | пест79456 | Линукс ОС и алтернативна | 5 | 1 новембар 2008 07:43 |
| "Задатак водитељ је онемогућити од администратора система"? | текп | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 3 | 14 фебруар 2008 08:31 |
| Тхреад Тоолс | |
| |