менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

РИС проблеми "Windows \ System32 \ Config \ SYSTEM"

Reply

Різьба Інструменти
Old 17 червня 2009, 14:12
Нові члени групи

Default РИС проблеми "Windows \ System32 \ Config \ SYSTEM"

Я в даний час намагається створити образ RIS для вивезення на декількох ідентичних робочих станцій. Я створив образ RIS допомогою Riprep і я отримую таке повідомлення про помилку "Windows \ System32 \ Config \ System файл відсутній або пошкоджений." Коли я РИС чистої установки XP вона працює нормально. Я тільки отримати цю проблему при використанні для користувача зображень, що я створив допомогою Riprep. Будь-які ідеї?
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Please Help; "Система Сталася фатальна апаратна помилка". rahinco Генеральний обладнання чат 3 21 листопада 2009 06:38
Чи буде "Офіс 95" працювати з "Windows XP"? Raynhawk Office Suites & Застосування 4 23 лютого 2009 17:01
\ Windows \ System32 \ Config \ SYSTEM відсутність або пошкодження fenderdude Операційні системи Windows 1 23 грудня 2008 07:47
Hrlp "WEB ОСНОВІ" операційна система ідей, будь ласка pest79456 Linux & альтернативних ОС 5 1 листопада 2008 07:43
"Диспетчер завдань" була відключена системним адміністратором "? tekp Операційні системи Windows 3 14 лютого 2008 08:31
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.