![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здрасти, Имам WindowsXP Home Edition, който съдържа IE6. Имам copyof IE5.5 върху CD, което дойде с Creative PC-Cam300. Възможно ли е да има IE6 и IE5.5 и двете инсталирани на моя компютър, така че не мога видео конференция с моята уеб-камера? Благодарение - надяваме |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Windows ще се опита да изтриете стария когато стартирате инсталатора.
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Управление на ОС Off Арама Само. | cheesepuff | Общи Хардуер Чат | 3 | 1-во Aug 2009 10:04 |
| "Майкрософт" Поп Up Кажи ми, че имат вирус | hopthwoks | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 18 | 16-ти юли 2009 21:26 |
| Преместването от Microsoft Office Outlook 2007 за PC 2 Microsoft Office X Entoutage за MAC | jjuli | Офис Suites & Приложения | 0 | 11 Юни 2009 15:52 |
| NetMeeting Проблем | macarmela16 | Общи Софтуер Чат | 1 | 19-ти септември 2007 01:17 |
| CPU пускат в 100% | zerotechnix | Процесори, дънни платки & RAM | 4 | 17 Март 2007 21:33 |
| Нишка Инструменти | |
| |