![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, Я WindowsXP Home Edition, який містить IE6. Я copyof IE5.5 на компакт-диску, що додається до Creative PC-Cam300. Можливо чи, щоб IE6 та IE5.5 і встановлений на моєму ПК так, що я можу відео-конференції з моєї веб-камери? Спасибі - сподіваюся |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Windows буде намагатися видалити стару, коли ви запустите програму установки.
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Запуск ОС Off ОЗУ Only. | cheesepuff | Генеральний обладнання чат | 3 | 1 серпня 2009 10:04 |
| Microsoft Pop Up Розкажи мені, я Касперського | hopthwoks | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 18 | 16 липня 2009 21:26 |
| Перехід з Microsoft Office Outlook 2007 на ПК 2 Microsoft Office X Entoutage по MAC | jjuli | Office Suites & Застосування | 0 | 11 червня 2009 15:52 |
| Netmeeting проблеми | macarmela16 | General Software чат | 1 | 19 вересня 2007 01:17 |
| Процесор працює на 100% | zerotechnix | Процесори, материнські плати RAM & | 4 | 17 березня 2007 21:33 |
| Різьба Інструменти | |
| |