по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Windows операционни системи

Register

Ръководещо Virtural Машиностроене Player Навсякъде?

Reply

Нишка Инструменти
Old 6 април 2009 г., 05:42
Член Група

Default Ръководещо Virtural Машиностроене Player Навсякъде?

Реших виртуална машина може да работи на всеки компютър, тъй като неговата само файл, но се чудеше дали да стартирате плейъра без да го инсталирате което преносим е, че проходим? Мислех, че при използването на преносими Apps, но не знам къде да започне. Ползвам Виртуален кутия, но това, което някога съм играчът може да използва Искам да правят преносими да го изпълним.

Моля, не се споменава Live CD, освен ако той по някакъв начин не може да ми помогне с тази задача.
Old 7 април 2009 г., 13:19
Номер на групата

Опитайте Live CD.

Съжалявам, лош вкус шега ..

Можете ли да ми не просто инсталирате виртуален кутия и независимо OS върху флаш памет или EHDD?
Old 7 април 2009, 14:30
Член Група

Аз се питам, че е възможно, защото аз не знам дали той се инсталира само на "Program Files", когато сте инсталирали, или пък да инсталирате и в други части на компютъра искал / System32 и такива? Аз съм се опитва да направи това, защото приемащата компютър ще се използва, ще бъде ще предотврати инсталирането на нещо, но аз съм позволено да тече неща от флаш устройството.
Old 7 април 2009 г., 15:07
Номер на групата

Аз съм много сигурен, че той не използва System32 или нещо такова, тъй като тя искате поражението точка малко ...

Не дръжте ме, че все пак, наистина ли не наистина HAV всичко, за да загубим само с това, че се опитва?

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Ааа, нова машина отиде тон! TS нагоре Cew27 Общи Хардуер Чат 9 15 Март 2008 04:25
Път Обратно Машиностроене evilfantasy Общността Новини & Чат 4 29 Feb 2008 17:03
Проблеми с действащи стрийминг и Windows Media Player видеоклипове demon102 Графика на карти & Монитори 1 27 Jan 2008 11:29
Повторна употреба Windows XP Pro на друга машина Кукувица Windows операционни системи 7 9 януари 2008 12:08
Gaming Машиностроене xactly Общи Хардуер Чат 8 3-та Sep 2007 09:04
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc