![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Myslel jsem virtuální stroj může běžet na libovolném počítači, protože právě jeho soubor, ale divili se, jestli můžu běžet hráč bez instalace, který je přenosný, že průchodné? Myslel jsem, že používání přenosných apps ale nevím, kde začít. I use Virtuální schránka, ale to, co jsem kdy hráč může používat Chci, aby byl přenosný spouštět. Prosím neuvádějí Live CD, pokud se nějakým způsobem se mi může pomoci s tímto úkolem. |
|
| |||
| |||
| Zkuste Live CD. sorry, špatný vtip ochutnal ..Můžeš nejen nainstalovat Virtuální Box, a to bez OS na flash disk nebo EHDD?
__________________ "Proč [PS3 Slim] držet se přistání UFO na obdélník pohled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Byl jsem požadoval, aby je bylo možné, protože nevím, jestli se instaluje pouze na 'Program Files' při instalaci, nebo ji nainstalovat také v jiných částech počítače rád / system32 a takový? Snažím se to udělat, protože počítač budu pomocí bude zabrání instalaci, ale nic jsem možnost spustit věcí z flash disku. |
|
| |||
| |||
| Jsem docela jisti, že nepoužívá system32 nebo něco, jak bych ji porazit bodu trochu ... Nedržte mě, že když určitě nemáte opravdu HAV nic ztratit, jen když si to zkusit?
__________________ "Proč [PS3 Slim] držet se přistání UFO na obdélník pohled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Ahh, nový stroj pryč t! Ts nahoru | Cew27 | Obecné Hardware Chat | 9 | 15. března 2008 04:25 |
| Way Back stroj | evilfantasy | Společenství Novinky a chat | 4 | 29. února 2008 17:03 |
| Problémy se spuštěním a streamování videa Windows Media Player | demon102 | Graphics Cards & Monitory | 1 | 27. ledna 2008 11:29 |
| Re použití Windows XP Pro na jiném stroji | Kukačka | Operační systémy Windows | 7 | 9. ledna 2008 12:08 |
| Herní stroj | xactly | Obecné Hardware Chat | 8 | 3. Září 2007 09:04 |
| Thread Nástroje | |
| |