μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Λειτουργικά συστήματα Windows

Register

Εκτέλεση μιας Virtural Machine Player Anywhere;

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 6 Απριλίου 2009, 05:42
Μέλος Ομάδα

Default Εκτέλεση μιας Virtural Machine Player Anywhere;

Σκέφτηκα εικονική μηχανή μπορεί να λειτουργεί σε οποιονδήποτε υπολογιστή, δεδομένου ότι μόλις το ένα αρχείο, αλλά αναρωτιέμαι αν ο παίκτης μπορεί να λειτουργεί χωρίς να το εγκαταστήσετε με το φορητό είναι ότι διαβατός; Νόμιζα ότι με τη χρήση των φορητών εφαρμογές αλλά δεν ξέρω από πού να αρχίσω. Χρησιμοποιώ Virtual Box αλλά αυτό ποτέ παίκτης μπορώ να χρησιμοποιήσω που θέλω να κάνω είναι φορητή για να το εκτελέσετε.

Παρακαλώ μην αναφέρω Live CD αν δεν είναι με κάποιο τρόπο μπορεί να με βοηθήσει με αυτό το έργο.
Old 7 Απρίλη 2009, 13:19
Ομάδα Δωρητών

Δοκίμασε το Live CD.

Συγγνώμη, κακή γεύση αστείο ..

Δεν μπορείτε να εγκαταστήσετε μόνο Virtual Box και ανεξάρτητα OS σε ένα flash drive ή EHDD;

Το σύστημά μου: FordyPC

Processor (s):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Motherboard:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
Μνήμες:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
Κάρτα γραφικών (ες):
PNY nVidia GeForce 9400 GT 512MB
Κάρτα Ήχου:
Hard Drive (s):
Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250GB
Optical Drive (s):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Υπόθεση / PSU:
Antec Sonata III & Earthwatts 500W
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Monitor (ες):
2 x Acer P193WAd
Operating System (s):
XP PRO x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Old 7 Απρίλη 2009, 14:30
Μέλος Ομάδα

Ήμουν ζητώντας ότι είναι δυνατόν, διότι δεν γνωρίζω αν εγκαθιστά μόνο το "Program Files", όταν έχει εγκατασταθεί ή μήπως επίσης να εγκαταστήσετε και σε άλλα μέρη του υπολογιστή όπως / system32 και τέτοια; Προσπαθώ να κάνω αυτό, διότι το κεντρικό υπολογιστή μου θα χρησιμοποιεί θα είναι θα επιτρέψει την εγκατάσταση του τίποτα, αλλά μου επιτρέπεται να λειτουργούν τα πράγματα από το flash drive.
Old 7 Απρίλη 2009, 15:07
Ομάδα Δωρητών

Είμαι σίγουρος ότι δεν system32 χρήση ή οτιδήποτε άλλο, καθώς είχε νικήσει το σημείο λίγο ...

Μην κρατάτε μου ότι αν και, ελπίζω να μη HAV πραγματικά τίποτα να χάσει μόνο προσπαθεί έξω όμως;

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.