![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Σκέφτηκα εικονική μηχανή μπορεί να λειτουργεί σε οποιονδήποτε υπολογιστή, δεδομένου ότι μόλις το ένα αρχείο, αλλά αναρωτιέμαι αν ο παίκτης μπορεί να λειτουργεί χωρίς να το εγκαταστήσετε με το φορητό είναι ότι διαβατός; Νόμιζα ότι με τη χρήση των φορητών εφαρμογές αλλά δεν ξέρω από πού να αρχίσω. Χρησιμοποιώ Virtual Box αλλά αυτό ποτέ παίκτης μπορώ να χρησιμοποιήσω που θέλω να κάνω είναι φορητή για να το εκτελέσετε. Παρακαλώ μην αναφέρω Live CD αν δεν είναι με κάποιο τρόπο μπορεί να με βοηθήσει με αυτό το έργο. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δοκίμασε το Live CD. Συγγνώμη, κακή γεύση αστείο ..Δεν μπορείτε να εγκαταστήσετε μόνο Virtual Box και ανεξάρτητα OS σε ένα flash drive ή EHDD;
|
| |||
| |||
| Ήμουν ζητώντας ότι είναι δυνατόν, διότι δεν γνωρίζω αν εγκαθιστά μόνο το "Program Files", όταν έχει εγκατασταθεί ή μήπως επίσης να εγκαταστήσετε και σε άλλα μέρη του υπολογιστή όπως / system32 και τέτοια; Προσπαθώ να κάνω αυτό, διότι το κεντρικό υπολογιστή μου θα χρησιμοποιεί θα είναι θα επιτρέψει την εγκατάσταση του τίποτα, αλλά μου επιτρέπεται να λειτουργούν τα πράγματα από το flash drive. |
|
| |||
| |||
| Είμαι σίγουρος ότι δεν system32 χρήση ή οτιδήποτε άλλο, καθώς είχε νικήσει το σημείο λίγο ... Μην κρατάτε μου ότι αν και, ελπίζω να μη HAV πραγματικά τίποτα να χάσει μόνο προσπαθεί έξω όμως;
__________________ "Γιατί το έκαναν [PS3 Slim] ραβδί με την προσγείωση UFO με μια ματιά ορθογωνίου" --- Nilay Patel? Engadget Ep. 160 |