![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| I figured virtualni stroj može raditi na bilo kojem od svojih računala samo file, ali sam pitao ako mogu pokrenuti bez instaliranja player to što ga je da je u opticaju portable? Mislio sam da koristite portable apps ali ne znam gdje početi. Koristim Virtual Box ali što sam ikada igrač može koristiti želim to portable da ga vode. Molimo vas da ne spominjemo Live CD-a, osim ako ga na neki način može pomoć mene sa ovaj zadatak. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokušajte Live CD-a. Nažalost, loš vic okusio ..Može li, ne samo instalirati Virtual Box i bez obzira na OS bljesak voziti ili EHDD?
|
| |||
| |||
| Bio sam moleći da je to moguće, jer ne znam ako se instalira samo na "program files" kada instaliran ili ona također instalirati u drugim dijelovima poput računala / system32 i takvih? Ja sam težak to učiniti, jer je glavno računalo ću koristiti biti će spriječiti instalaciju ništa ali sam dozvoljeno izvoditi stvari sa flash drive. |
|
| |||
| |||
| Im 'ljepušan siguran da ne koristite system32 ili bilo što, jer bih poraza točke malo ... Ne zadržavaj se sa mnom da je to ipak, sigurno ne hav stvarno ništa za izgubiti mimo pravedan težak to ipak?
__________________ "Zašto oni [PS3 Slim] štap sa NLO slijetanje na pravokutnik izgled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |