![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Rájöttem, a virtuális gép képes futtatni a számítógépet, mivel az csak egy kép, de vajon tudok futni a lejátszó telepítése nélkül azt teszi, hogy a hordozható járható? Azt hittem, a használó hordozható apps de nem tudom hol kezdjem. I use Virtual Box de mi valaha játékos tudom alkalmazni akarom, hogy a hordozható futtatni azt. Kérjük, ne beszélve Live CD-t, kivéve, ha valamilyen módon tud segíteni nekem ezt a feladatot. |
|
| |||
| |||
| Próbálja Live CD-t. Bocs, rossz vicc volt íze ..Hát nem csak telepíteni Virtual Box és bármilyen operációs rendszer egy flash meghajtót vagy EHDD?
__________________ "Miért [PS3 Slim] bot, az UFO leszállás egy téglalap megjelenése" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Én azt kérdezi, hogy ez lehetséges, mert nem tudom, ha telepíti a csak a "program files", ha a beépített vagy nem is telepíteni más részein, mint a számítógép / system32 és az ilyen? Próbálom ezt, mert a fogadó számítógép fogom használni fogják fog telepíteni semmit, de én lehet futtatni dolgokat a flash meghajtót. |
|
| |||
| |||
| Én elég biztos, hogy nem használja system32 vagy ilyesmi, mert vereség lenne a lényeg egy kicsit ... Ne tartsa meg, hogy mégis, akkor biztosan nem igazán hav semmi vesztenivalója csak megpróbál ez ki is?
__________________ "Miért [PS3 Slim] bot, az UFO leszállás egy téglalap megjelenése" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Ahh, az új gép ment t! Ts up | Cew27 | Általános fémáru Chat | 9 | 15. március 2008 04:25 |
| Way Back Machine | evilfantasy | Közösségi Hírek & Chat | 4 | 29. február 2008 17:03 |
| Problémák a futó streaming és a Windows Media Player videó | demon102 | Grafikus kártyák és monitorok | 1 | 27. január 2008 11:29 |
| Re használja a Windows XP Pro másik gép | Kakukk | A Windows operációs rendszerek | 7 | 9. január 2008 12:08 |
| Játékautomata | xactly | Általános fémáru Chat | 8 | 3. Szeptember 2007 09:04 |
| Téma eszközök | |
| |