![]() |
|
| |||
| |||
| חשבתי וירטואלי יכול לפעול על כל מחשב מאז רק קובץ, אבל אני תוהה אם אני יכול להפעיל את הנגן מבלי להתקין אותו והופכים אותו ניידים זה מניח את הדעת? חשבתי על שימוש ניידים Apps אבל אני לא יודע היכן להתחיל. אני משתמש וירטואלית תיבת שחקן אי פעם, אבל מה אני יכול להשתמש אני רוצה להפוך את הנייד כדי להפעיל אותו. נא לא להזכיר Live CD אלא אם כן זה באופן כלשהו הוא יכול לעזור לי עם משימה זו. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| נסה Live CD. מצטער, טעם רע בדיחה ..אתה לא יכול פשוט להתקין את תיבת וירטואלית ומה מערכת ההפעלה או כונן הבזק EHDD?
|
| |||
| |||
| אני מבקש כי זה אפשרי, כי אני לא יודע אם הוא מתקין רק את ב 'Program Files' כאשר מותקן או עושה את זה גם להתקין על חלקים אחרים של המחשב, כגון / System32 ו כזה? אני מנסה לעשות את זה כי אני המחשב המארח יהיה להשתמש יהיה תמנע התקנה של שום דבר, אבל אני מותר להפעיל דברים מתוך כונן Flash. |
|
| |||
| |||
| אני די בטוח שהוא לא משתמש system32 או משהו כזה, כפי שהוא רוצה לנצח את הצבע קצת ... אל תחזיק לי את זה אבל אתה בטח לא ממש hav שום דבר להפסיד לפי רק מנסה את זה בכל זאת?
__________________ "מדוע הם [PS3 סלים] מקל עם הנחיתה של עב"מ להסתכל על מלבן" --- Nilay פאטל; Engadget Ep. 160 |