mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

Veikia Virtural Machine Player Anywhere?

Reply

Temos įrankiai
Old Balandis 6, 2009, 05:42
Narys

Default Veikia Virtural Machine Player Anywhere?

I figured virtuali mašina gali veikti bet kuriame kompiuteryje, nes jo tiesiog failo, bet man klausimas, ar galiu paleisti žaidėją be diegiant todėl nešiojamųjų kad neblogas? Maniau naudoti Portable apps but I don't know where to start. Aš naudoju Virtual Box, bet koks nors žaidėjas galėčiau aš noriu, kad jis nešiojamų jį paleisti.

Please don't mention Live CD, jei ji kokiu nors būdu jis gali padėti man su šia užduotimi.
Old Balandis 7, 2009, 13:19
Donorų grupės

Gauta Live CD.

Atsiprašome, blogas skonis pokštas ..

Ar galite ne tik įdiegti Virtual Box ir kokia OS flash disko arba EHDD?

Mano sistema: FordyPC

Procesorius (-iai):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
RAM atmintis:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
Graphics Card (-ai):
PNY nVidia GeForce 9.400 GT 512MB
Garso plokštė:
Kietasis diskas (-ai):
Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250GB
Optical Drive (s):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Case / PSU:
Antec Sonata III ir Earthwatts 500W
Aušinimas:
Ištekliai
Tinklas / Internetas:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Monitorius (-ai):
2 x Acer P193WAd
Operacinė sistema (-os):
XP PRO x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Old Balandis 7, 2009, 14:30
Narys

Aš prašau, kad tai įmanoma, nes aš nežinau, ar ji įdiegiama tik "Program Files", jei ji sumontuota, ar ji taip pat įdiegti ir kitose panašaus / System32 ir toks kompiuteris? Aš stengiuosi tai padaryti, nes kompiuteris man bus naudojamas bus negalės įdiegti nieko, bet aš leidžiama vykdyti dalykų iš flash disko.
Old Balandis 7, 2009, 15:07
Donorų grupės

Esu tikras, kad jis nenaudoja System32 arba nieko, nes reikia nugalėti punktas bit ...

Nelaikykite manęs, kad nors, aišku, You don't really HAV nieko prarasti tik bando jį nors?

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.