![]() |
|
| |||
| |||
| Es rakstainas virtuālā mašīna varētu darboties jebkurā datorā, jo tā tikai failu, bet es prātoju, ja es nevaru palaist spēlētājs bez instalēšanas tas padara pārnēsājamu, ka izbraucams? Es domāju, ka, lietojot pārnēsājamo apps bet es nezinu, kur sākt. I use Virtual Box bet to, ko kādreiz player es varu izmantot Es gribu, lai padarītu to portatīvo lai tā varētu darboties. Lūdzu, nav minēta Live CD, ja vien tas kaut kādā veidā tas var man palīdzēt ar šo uzdevumu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Try Live CD. sorry, slikti garšoja joks ..Vai jūs varat ne tikai uzstādīt Virtual Box un neatkarīgi no flash drive vai EHDD OS?
|
| |||
| |||
| Es biju prasot, lai tas ir iespējams, jo es nezinu, ja tā instalē ir tikai "Program Files", kad instalēta vai arī tā instalēt citās datora, piemēram, / system32 un šādi? Es cenšos to darīt, jo uzņēmējas dators I'll be izmantojot būs neļaus uzstādīšana kaut kas, bet es esmu atļauts braukt uz lietām no flash drive. |
|
| |||
| |||
| Esmu diezgan pārliecināts, ka tas neizmanto system32 vai kaut kā tā, lūdzu sakaut punkts mazliet ... Netur mani, ka, lai gan, protams, jums nav īsti hav kaut ko zaudēt, tikai mēģinot it out it?
__________________ "Kāpēc viņi [PS3 Slim] stick ar NLO nolaišanās uz taisnstūra izskats --- Nilay Patel, Engadget Ep. 160 |