rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Prowadzenie Virtural Machine Player Anywhere?

Reply

Narzędzia wątku
Old 6 kwi 2009, 05:42
Członek grupy

Wyobraziłem wirtualnej maszynie można uruchomić na dowolnym komputerze, ponieważ jej tylko plik, ale zastanawiał się, czy mogę je uruchomić odtwarzacz bez konieczności instalowania go, co to przenośne przejezdne? Myślałem o użyciu przenośne aplikacje, ale nie wiem od czego zacząć. Używam Virtual Box ale co kiedykolwiek gracz mogę używać chcę, aby to przenośny, aby go uruchomić.

Proszę nie wspominając Live CD, chyba że w jakiś sposób może mi pomóc z tym zadaniem.
Old 7 kwietnia 2009, 13:19
Grupa dawcy

Spróbuj Live CD.

Przepraszam, zły skosztowałem żart ..

Czy nie wystarczy zainstalować Virtual Box i niezależnie od systemu operacyjnego na dysku flash lub EHDD?
Old 7 kwietnia 2009, 14:30
Członek grupy

Byłem z prośbą, że jest to możliwe, ponieważ nie wiem, czy to tylko instaluje w "Program Files" czy po zainstalowaniu go również instalować w innych części komputera np. / system32 i takie? Ja jestem stara się to zrobić, ponieważ komputera będę przy użyciu będzie zapobiega instalacji czegokolwiek, ale mam możliwość uruchomienia rzeczy z dysku flash.
Old 7 kwietnia 2009, 15:07
Grupa dawcy

I jestem całkiem pewny, że nie wykorzysta system32 lub cokolwiek, jak to ma pokonać punktu trochę ...

Nie trzymaj mnie, że choć, z pewnością nie hav naprawdę nic do stracenia tylko próbując ją chociaż?

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.