![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Wyobraziłem wirtualnej maszynie można uruchomić na dowolnym komputerze, ponieważ jej tylko plik, ale zastanawiał się, czy mogę je uruchomić odtwarzacz bez konieczności instalowania go, co to przenośne przejezdne? Myślałem o użyciu przenośne aplikacje, ale nie wiem od czego zacząć. Używam Virtual Box ale co kiedykolwiek gracz mogę używać chcę, aby to przenośny, aby go uruchomić. Proszę nie wspominając Live CD, chyba że w jakiś sposób może mi pomóc z tym zadaniem. |
|
| |||
| |||
| Spróbuj Live CD. Przepraszam, zły skosztowałem żart ..Czy nie wystarczy zainstalować Virtual Box i niezależnie od systemu operacyjnego na dysku flash lub EHDD?
__________________ "Dlaczego oni [PS3 Slim] trzymać z lądowania UFO na wygląd prostokąta" --- NILAY Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Byłem z prośbą, że jest to możliwe, ponieważ nie wiem, czy to tylko instaluje w "Program Files" czy po zainstalowaniu go również instalować w innych części komputera np. / system32 i takie? Ja jestem stara się to zrobić, ponieważ komputera będę przy użyciu będzie zapobiega instalacji czegokolwiek, ale mam możliwość uruchomienia rzeczy z dysku flash. |
|
| |||
| |||
| I jestem całkiem pewny, że nie wykorzysta system32 lub cokolwiek, jak to ma pokonać punktu trochę ... Nie trzymaj mnie, że choć, z pewnością nie hav naprawdę nic do stracenia tylko próbując ją chociaż?
__________________ "Dlaczego oni [PS3 Slim] trzymać z lądowania UFO na wygląd prostokąta" --- NILAY Patel; Engadget Ep. 160 |