![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| M-am gândit maşină virtuală poate rula pe orice calculator de la un fişier, dar mi-am intrebat daca pot executa fără a instala player-ul este ceea ce face ca portabil este acceptabil? M-am gândit la folosirea portabil Apps, dar nu ştiu de unde să încep. Eu folosesc Virtual Box, dar ceea ce vreodată player pot folosi Vreau să fac portabil pentru al executa. Vă rugăm să nu menţionăm Live CD-ul cu excepţia cazului în care într-un fel se poate să mă ajute cu această sarcină. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Încercaţi Live CD-ul. Ne pare rău, rău gustat gluma ..Poţi să nu doar instala Virtual Box şi orice sistem de operare de pe o unitate flash sau EHDD?
|
| |||
| |||
| Am fost întreba care este posibil, pentru că nu ştiu dacă se instalează în doar de "Program Files", atunci când instalate sau nu de asemenea instala şi în alte părţi ale computerului ca / system32 şi astfel? Incerc sa fac asta deoarece computerul gazdă voi fi folosind va fi va împiedica instalarea de ceva dar n-am permis să curgă de la lucruri flash drive. |
|
| |||
| |||
| Sunt destul de sigur că nu folosi system32 sau ceva de genul asta, ca-l-ar învinge la punct un pic ... Nu ţineţi-mă la faptul că, deşi, cu siguranţă, nu cu adevarat hav nimic de pierdut, cu doar încearcă-l chiar dacă?
__________________ "De ce au [PS3 subţire] stick cu aterizare OZN pe o privire dreptunghi" --- Nilay Patel; Engadget Ep.. 160 |