menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operačné systémy Windows

Register

Prevádzkovanie Virtural Stroj Player Anywhere?

Reply

Thread Tools
Old 6. apríla 2009, 05:42
Člen Skupina

Myslel som virtuálny stroj môže bežať na ľubovoľnom počítači, pretože práve jeho súbor, ale divili sa, jestli můžu plynúť hráč bez inštalácie, ktorý je prenosný, že priechodné? Myslel som, že používanie prenosných apps ale nevím, kde začať. I use Virtuálne schránka, ale to, čo som kedy hráč môže používať Chcem, aby bol prenosný spúšťať.

Prosím neuvádzajú Live CD, ak sa nejakým spôsobom sa mi môže pomôcť s touto úlohou.
Old 7. apríla 2009, 13:19
Darcu Skupina

Skúste Live CD.

sorry, zlý vtip ochutnal ..

Môžeš nielen nainštalovať Virtuálne Box, a to bez OS na flash disk alebo EHDD?
Old 7. apríla 2009, 14:30
Člen Skupina

Bol som žiadal, aby ich bolo možné, pretože nevím, jestli sa inštaluje len na 'Program Files' pri inštalácii, alebo ju nainštalovať aj v iných častiach počítača rád / system32 a taký? Snažím sa to urobiť, pretože počítač budu pomocou bude zabráni inštalácii, ale nič som možnosť spustiť vecí z flash disku.
Old 7. apríla 2009, 15:07
Darcu Skupina

Som celkom istí, že nepoužíva system32 alebo niečo, jak bych ju poraziť bode trochu ...

Nedržte mě, že keď určite nemáte naozaj HAV nič stratiť, len keď si to skúsiť?
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.