мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уиндоус Оператинг Сыстемс

Register

Покретање Виртурал Мацхине Плаыер аныухере?

Reply

Тхреад Тоолс
Old 6. тра 2009, 05:42
Мембер Гроуп

Default Покретање Виртурал Мацхине Плаыер аныухере?

И фигуред виртуелни машина може радити на било којем од својих рачунара само филе, али сам питао ако могу покренути без инсталирања плаыер то што га је да је у оптицају портабле? Мислио сам да користите портабле аппс али не знам где почети. Користим Виртуал Бокс али што сам икада играч може користити желим то портабле да га воде.

Молимо вас да не спомињемо Ливе ЦД-а, осим ако га на неки начин може помоћ мене с данашји задатак.
Old 7. април 2009, 13:19
Донаторска Група

Покушајте Ливе ЦД-а.

Нажалост, лош виц окусили ..

Може ли, не само инсталирати Виртуал Бокс и без обзира на ОС бљесак возити или ЕХДД?
Old 7. април 2009, 14:30
Мембер Гроуп

Био сам молећи да је то могуће, јер не знам ако се инсталира само на "програм филес" када инсталиран или она такође инсталирати у другим деловима попут рачунара / сыстем32 и таквих? Ја сам тежак за учинити, јер је главно рачунар ћу користити бити ће спречити инсталацију ништа али сам дозвољено изводити ствари са фласх дриве.
Old 7. април 2009, 15:07
Донаторска Група

Им 'згодан сигуран да не користите сыстем32 или било шта, јер бих пораза тачке мало ...

Не задржавај се са мном да је то ипак, сигурно не хав стварно ништа за изгубити код праведан тежак за ипак?

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Ахх, нови машина отишао т! ТС уп Цеу27 Генерал Хардуаре Цхат 9 15 март 2008 04:25
Уаы Бацк Мацхине евилфантасы Цоммуниты Неус & Цхат 4 29 фебруар 2008 17:03
Проблеми са приказивањем стримовање Уиндоус Медиа Плаыер и видеа демон102 Грапхицс Цардс & Мониторс 1 27 јануар 2008 11:29
Поново користите Уиндоус КСП Про на другом машини Кукавица Уиндоус Оператинг Сыстемс 7 9 јануар 2008 12:08
Гаминг Мацхине ксацтлы Генерал Хардуаре Цхат 8 3. септембра 2007 09:04
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц