![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Ben sanal makine herhangi bir bilgisayar üzerinde bir dosya beri çalıştırabilirsiniz düşündüm, ama eğer bu taşınabilir bu fena bir hale kurmadan oyuncu çalıştırabilirsiniz ben merak? Ben taşınabilir uygulamalar kullanarak düşündüm ama nerede başlar bilmiyorum. Ben ancak Sanal Kasası kullanmak Onu çalıştırmak için taşınabilir yapmak istiyorsanız kullanabilirsiniz ne kadar oyuncu. Lütfen bu görevi bana yardımcı olabilecek bir şekilde bu sürece Live CD söz yoktur. |
|
| |||
| |||
| Live CD deneyin. üzgünüm, tadı kötü şaka ..Sadece bir flash sürücü veya EHDD üzerinde hangi işletim sistemi Sanal Kasası kurulabilir mi?
__________________ "Neden [PS3 Slim yaptılar] bir dikdörtgen göz üzerinde UFO iniş" sopa ile --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Bu eğer sadece 'programına yükler nedeniyle Bilmiyorum mümkün olduğunu sormuştu' ne veya yüklü dosyaları da / system32 ve bu gibi bilgisayarın diğer bölgelerinde kurulabilir mi? Ben bunu yapmaya çalışıyorum, çünkü ancak bir şey olmak kurulumu engelleyecektir istiyorum sürücü flaş şeyleri çalışmasına izin kullanıyorum edeceksiniz, ana bilgisayar. |
|
| |||
| |||
| Ben güzel olarak nokta yenilgi ediyorum, bunun system32 veya birşey kullanmak değildir eminim biraz ... Olduğu için olsa, kesinlikle çok HAV şey değil sadece ama bunu deneyerek kaybetmek beni tutun musunuz?
__________________ "Neden [PS3 Slim yaptılar] bir dikdörtgen göz üzerinde UFO iniş" sopa ile --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Bookmarks |