![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравей all.now моя компютър и след това ще се замразява един часа след това всичко, отидете по-големи и ще получите s3sav4 грешка и след това каза за да спаси всички и рестартирайте pc.I имате създаден от водачите, но все пак същите. някаква идея anyone.thankyou. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Отивам тук и изтегляне на s3sav4.dll на вашия работен плот.
След това отидете в C: \ Windows \ System32 и намерете s3sav4.dll картотекирам. Кликнете с десния бутон върху него и да преименувате s3sav4old.dll. Следваща разархивирайте изтегления fileand копие / поставете я в C: \ Windows \ System32 папка и близки. Рестартирайте системата и с малко късмет ще загубите на проблема. Моята система: Начало Build
|
|
| |||
| |||
| благодаря за отговора Направих това yestoday и аз имам грешката отново тази morning.cheers. |
|
| |||
| |||
| Знаете ли, преди да направите това актуализиране на графика шофьори, ако това е така, опитайте отново. Всъщност опитайте отново все пак |
|
| |||
| |||
| Мисля, че може да направи грешка. когато ви кажа преди да съм актуализиран графика шофьори Мислех, че от тази updateing s3sav4 DLL бях updateing на графики шофьор. oooopps . |
|
| |||
| |||
| Няма проблем ..... Знаете ли какво графична карта сте? .... е отделна карта или на борда? Ако не сте сигурни, отидете тук и да изтеглите Еверест Начало, Това ще ви кажа, който и да докладва обратно ..... ние може да откриете своите водачи. |
|
| |||
| |||
| Благодаря това е правилното нещо Поле Стойност Видео адаптер Diamond Stealth III S520 |
|
| |||
| |||
| Това е доста стара карта ..... си вървят W98 или NT? Ако XP Имали ли сте, че работи в XP преди? |
|
| |||
| |||
| Съжалявам за това, но те се Того да работят, ще получите за компютър на работното място, веднага щом мога (когато шефа отива благодаря за вашата помощ). |
|
| |||
| |||
| Не probs |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Грешка изскачащото; ie7 възникна и грешка ... | jonkon2 | Браузъри Уеб & FTP клиенти | 1 | 30 Май 2009 00:30 |
| Harddrive Грешка на зареждащата - "Диск Грешка" "Натиснете произволен клавиш, за да рестартирате" | ashaiba | Общи Хардуер Чат | 6 | 13 Март 2009 15:56 |
| Vxd грешка | VJH | Дискове & сменяемите носители | 1 | 18-ти септември 2008 05:10 |
| Грешка 17?!?! | gaza14 | Linux & Алтернативни OS | 4 | 9 април 2008 09:08 |
| ДМА-драйвер грешка, КРС грешка | ghbnic | Дискове & сменяемите носители | 6 | 2-ро Апр 2008 11:44 |
| Нишка Инструменти | |
| |