![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| hi all.now a pak můj počítač bude mrazem pak vše najednou větší a já budu mít s3sav4 chyba a pak řekl, zachránit všechny a restart pc.I mít až dne ovladače, ale stále stejné. jakoukoli myšlenku anyone.thankyou. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jít tady a download s3sav4.dll do počítače.
Poté přejděte do složky C: \ WINDOWS \ system32 a najít s3sav4.dll soubor. Klikněte pravým tlačítkem na něj a přejmenovat na s3sav4old.dll. Další Rozbalte stažený fileand kopírovat / vložit jej do složky C: \ WINDOWS \ system32 složky a zavřete. Restartujte systém a s trochou štěstí ztratíte problém. Můj systém: Domů Kompiluje
|
|
| |||
| |||
| díky za odpověď i to udělal yestoday a jsem chybu znovu tuto morning.cheers. |
|
| |||
| |||
| Měli jste to udělat před aktualizace grafických ovladačů, a pokud ano, zkuste to znovu. Ve skutečnosti, zkuste to znovu stejně |
|
| |||
| |||
| Myslím, že může mít udělal chybu. když řeknete před i aktualizované grafické ovladače, které jsem si myslel updateing této s3sav4 dll jsem updateing grafické ovladače. oooopps . |
|
| |||
| |||
| Žádný problém ..... Víte, co Grafické karty máte? .... je to samostatná karta nebo na desce? Pokud nejste jisti, jděte sem a stahujte Everest Domů, To vám řekne, který zprávu a zpět ..... pak můžeme umístit řidičů. |
|
| |||
| |||
| díky je to správná věc Pole Hodnota Video Adapter Diamond Stealth III S520 |
|
| |||
| |||
| To je dost stará karta ..... jste spuštění W98 nebo NT? Pokud máte XP to běží v XP předtím? |
|
| |||
| |||
| Omlouvám se, ale mají Togo do práce budou mít na PC v práci, jakmile to bude možné (pokud šéf jde díky za vaši pomoc). |
|
| |||
| |||
| Ne probs |