![]() |
|
| |||
| |||
| γεια all.now και στη συνέχεια pc μου θα παγώσει τότε τα πάντα πάνε ένα μεγαλύτερο και θα πάρετε μια s3sav4 λάθους και, στη συνέχεια είπε να σώσει όλους και επανεκκίνηση pc.I έχουν ημερομηνία μέχρι την οδηγούς αλλά ακόμα το ίδιο. κάθε anyone.thankyou ιδέα. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Πάω εδώ και να λάβετε s3sav4.dll στην επιφάνεια εργασίας σας.
Στη συνέχεια, πηγαίνετε στο C: \ WINDOWS \ system32 και βρείτε το s3sav4.dll αρχείο. Κάντε δεξί κλικ πάνω του και να μετονομάσετε s3sav4old.dll. Επόμενη unzip το κατεβάσει fileand αντιγραφή / επικολλήσετε στο φάκελο C: \ Windows \ System32 και κοντά. Επανεκκινήστε το σύστημα και με λίγη τύχη θα χάσετε το πρόβλημα. Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε
|
|
| |||
| |||
| ευχαριστώ για την απάντησή μου το έκανε αυτό yestoday και πήρα το λάθος και πάλι αυτό morning.cheers. |
|
| |||
| |||
| Μήπως το κάνετε αυτό πριν από την ενημέρωση των οδηγών γραφικών, αν προσπαθήσετε να το επαναλάβει. Στην πραγματικότητα, προσπαθήστε ξανά οπωσδήποτε |
|
| |||
| |||
| Νομίζω ότι μπορεί να έχει γίνει κάποιο λάθος. όταν λέτε πριν i ενημερωμένα προγράμματα οδήγησης γραφικών σκέφτηκα από updateing αυτό s3sav4 dll ήμουν updateing του οδηγού γραφικών. oooopps . |
|
| |||
| |||
| Δεν υπάρχει πρόβλημα ..... Ξέρετε τι κάρτα γραφικών έχετε; .... είναι το διοικητικό συμβούλιο ξεχωριστή κάρτα ή πάνω; Αν δεν είστε σίγουροι, πηγαίνετε εδώ για να κατεβάσετε Everest Αρχική, Αυτό θα σας πω το οποίο και θα υποβάλει έκθεση πίσω ..... μπορούμε στη συνέχεια, εντοπίστε τους οδηγούς σας. |
|
| |||
| |||
| ευχαριστώ αυτό είναι το σωστό πεδίο Αξία Προσαρμογέας οθόνης Diamond Stealth III S520 |
|
| |||
| |||
| Αυτό είναι αρκετά παλιά κάρτα ..... τρέχετε W98 ή NT; Αν έχετε XP είχε τρέχει σε XP πριν; |
|
| |||
| |||
| λυπάμαι για αυτό, αλλά πρέπει να εργαστούμε Τόγκο θα πάρει στον υπολογιστή κατά την εργασία, το συντομότερο δυνατόν (όταν το αφεντικό πηγαίνει ευχαριστώ για τη βοήθειά σας). |
|
| |||
| |||
| Δεν probs |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Σφάλμα popup? IE7 αντιμετώπισε και λάθος ... | jonkon2 | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 1 | 30 Μαΐου 2009 00:30 |
| Σφάλμα εκκίνησης για Σκληρό Δίσκο - "Disk Error" "Πιέστε οποιοδήποτε πλήκτρο για επανεκκίνηση" | ashaiba | Γενική Συζήτηση Hardware | 6 | 13 Μαρ 2009 15:56 |
| VxD σφάλμα | VJH | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 1 | 18η Σεπ 2008 05:10 |
| Σφάλμα 17;!;! | gaza14 | Linux & Εναλλακτικές OS | 4 | 9 Απρ 2008 09:08 |
| DMA-οδηγό λάθος, λάθος CRC | ghbnic | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 6 | 2 Απρ 2008 11:44 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |