![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| hi all.now a zatim moj pc će zamrznuti a zatim sve veći i jedan ići ću dobiti s3sav4 pogrešku, a zatim je rekao da ste svi pc.I i ponovno imati najviše od vozača, ali još uvijek isti. bilo koji ideja anyone.thankyou. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ići ovdje i preuzimanje s3sav4.dll na radnu površinu.
Zatim idite u C: \ WINDOWS \ system32 i pronaći s3sav4.dll datoteka. Kliknite desnom tipkom miša na nju i preimenovati u s3sav4old.dll. Sljedeća otvoriti rajsfešlus preuzetu fileand copy / paste je u C: \ WINDOWS \ system32 folder i zatvori. Reboot sustav i uz malo sreće izgubit ćete problem. My System: Početna Build
|
|
| |||
| |||
| hvala za odgovor yestoday ovo sam i ja je dobio greška ponovno ovu morning.cheers. |
|
| |||
| |||
| Jeste li to učinili prije ažuriranju grafičke drivere, ako je tako probajte opet. U stvari probati opet anyway |
|
| |||
| |||
| Mislim da sam svibanj imati je napravio pogrešku. Kada reći prije nego što sam updated graphics vozača mislio sam po ovom updateing dll s3sav4 sam bio updateing grafika vozača. oooopps . |
|
| |||
| |||
| Nema problema ..... Znate li kolika Grafička kartica imate? .... je da je riječ o zasebnoj kartici ili na brodu? Ako ne znate, idite ovdje i preuzmite Everest Home, To će ti reći što i izvješće nazad ..... onda možemo pronaći vozača. |
|
| |||
| |||
| hvala ovo je prava stvar vrijednost polja Videoprilagodnika Diamond Stealth III S520 |
|
| |||
| |||
| Ovo je dosta stara kartica ..... Jeste li prikazivati W98 ili NT? Ako si imao XP to trčanje in XP prije? |
|
| |||
| |||
| ispričavam se o tome, ali imaju Togo raditi će se na računalu na poslu, čim mogu (kad šef ide hvala za vaša pomoć). |
|
| |||
| |||
| Nema probs |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Greška popup; IE7 naišao i pogreške ... | jonkon2 | Web Browsers & FTP Klijenti | 1 | 30. svibanj 2009 00:30 |
| Greška harddrive na Bootup - "Disk Error" "Pritisnite bilo koju tipku da biste ponovo" | ashaiba | General Hardware Chat | 6 | 13. ožujak 2009 15:56 |
| Vxd grešku | VJH | Drives & Izmjenjivi mediji | 1 | 18. Ruj 2008 05:10 |
| Pogreška 17?!?! | gaza14 | Linux OS i alternativna | 4 | 9. travanj 2008 09:08 |
| DMA-driver error, CRC error | ghbnic | Drives & Izmjenjivi mediji | 6 | 2. travanj 2008 11:44 |
| Thread Tools | |
| |