![]() |
|
| |||
| |||
| היי all.now המחשב שלי ולאחר מכן יהיה להקפיא לאחר מכן, עבור כל אחד גדול ואני תקבלו s3sav4 השגיאה ולאחר מכן אמר לשמור ולהפעיל מחדש את כל pc.I יש למעלה מיום את הנהגים אבל עדיין אותו. יש לך מושג anyone.thankyou. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| לעבור אל כאן ולהוריד s3sav4.dll לשולחן העבודה שלך.
לאחר מכן עבור אל C: \ WINDOWS \ system32 ולמצוא את s3sav4.dll קובץ. לחץ לחיצה ימנית על זה כדי לשנות את השם ואת s3sav4old.dll. הבא לפתוח את הורדת fileand העתק / הדבק אותו C: \ Windows \ System32 וסגור. הפעלה מחדש של המערכת, ועם קצת מזל תאבד את הבעיה. המערכת שלי: בניית הבית
|
|
| |||
| |||
| תודה על תגובה yestoday עשיתי את זה ויש לי את השגיאה הזו שוב morning.cheers. |
|
| |||
| |||
| עשית את זה פעם מעדכנים את מנהלי ההתקן הגרפי, אם כן לנסות את זה שוב. למעשה ננסה שוב בכל מקרה |
|
| |||
| |||
| אני חושב שאני יכול להיות עשו טעות. כאשר אתה אומר לי לפני עדכון גרפיקה נהגים חשבתי על ידי זה updateing s3sav4 DLL הייתי updateing הגרפיקה הנהג. oooopps . |
|
| |||
| |||
| אין בעיה ..... האם אתה יודע מה יש לך כרטיס מסך? .... זה כרטיס נפרד או על הסיפון? אם לא בטוח, לך כאן ולהוריד Everest Home, זה יראו איזו ולדווח בחזרה ..... אז אנחנו יכולים לאתר את הנהגים. |
|
| |||
| |||
| תודה האם זה הדבר הנכון ערך שדה מתאם וידאו יהלום התגנבות III S520 |
|
| |||
| |||
| זה די ישן כרטיס ..... אתה מפעיל W98 או NT? אם יש לך XP זה היה פועל ב XP לפני? |
|
| |||
| |||
| מצטער על זה אבל יש טוגו לעבוד תקבלו על המחשב בעבודה בהקדם יכולים (כאשר הבוס הולך תודה על העזרה). |
|
| |||
| |||
| לא probs |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| שגיאה קופץ; IE7 ו נתקל בטעות ... | jonkon2 | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 1 | ה -30 במאי 2009 00:30 |
| שגיאה Harddrive האתחול ב - "שגיאת דיסק" "הקש על מקש כלשהו כדי להפעיל מחדש" | ashaiba | כללי חומרה צ 'אט | 6 | 13 מרץ 2009 15:56 |
| VxD שגיאה | VJH | כוננים & נשלפת | 1 | 18 ספטמבר 2008 05:10 |
| שגיאה 17?!?! | gaza14 | מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי | 4 | 9th אפריל 2008 09:08 |
| DMA-DRIVER שגיאה, שגיאת CRC | ghbnic | כוננים & נשלפת | 6 | 2nd אפריל 2008 11:44 |
| שרשרת כלים | |
| |