![]() |
|
| |||
| |||
| hi all.now un tad mans pc būs iesaldēšanu, tad visu vienā piegājienā lielākas, un man būs saņemt s3sav4 kļūdu un pēc tam teicis, lai saglabātu visus un restart pc.I būt līdz gada autovadītājiem, bet joprojām tas pats. jebkurai idejai anyone.thankyou. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Iet šeit un lejupielādēt s3sav4.dll uz Jūsu rakstāmgalda.
Tad iet uz C: \ WINDOWS \ system32 un atrast s3sav4.dll fails. Tiesības, noklikšķiniet uz tā un pārdēvēt to s3sav4old.dll. Nākamā Atarhivējiet lejupielādēto fileand kopēt / ielīmēt C: \ WINDOWS \ system32 mapi un tuvu. Reboot sistēmu un ar mazliet veiksmes jūs zaudēsiet problēmu. Mana sistēma: Home Build
|
|
| |||
| |||
| Paldies par atbildi i did this yestoday un i got error atkal šo morning.cheers. |
|
| |||
| |||
| Vai jūs šo pirms atjaunināšanas grafikas draiveri, ja tā mēģiniet vēlreiz. Patiesībā mēģiniet vēlreiz anyway |
|
| |||
| |||
| Es domāju, ka būs veikusi kļūda. ja jūs sakāt, pirms es atjaunošana grafikas draiveri Es domāju, ka ar updateing šo s3sav4 dll i bija updateing grafikas draiveri. oooopps . |
|
| |||
| |||
| No problem ..... jūs zināt, ko Graphics Card jums ir? .... tā ir atsevišķa karte vai uz kuģa? Ja neesat pārliecināts, dodieties šeit un download Everest HomeTas pateiks kas un ziņot ..... mēs pēc tam var atrast savu draiveri. |
|
| |||
| |||
| paldies tas ir pareizi Field Value Videoadapteris Diamond Stealth III S520 |
|
| |||
| |||
| Tas ir pavisam vecās kartes ..... Vai esat darbojas W98 vai NT? Ja XP ir jums, ja tā darbojas XP pirms? |
|
| |||
| |||
| atvainojos par šo, bet ir Togo strādāt saņemsiet PC darbā cik ātri vien iespējams (kad boss iet thanks for your help.) |
|
| |||
| |||
| Nav probs |
![]() |
|
| Bookmarks |