![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| hi all.now moim komputerze, a następnie będzie zamrażać wszystko jednym razem większy i będę się s3sav4 błędu, a następnie powiedział, aby zapisać i uruchomić ponownie wszystkie pc.I maksymalnie dnia kierowcy, ale wciąż to samo. jakiś pomysł anyone.thankyou. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Iść tu i pobierz s3sav4.dll na pulpicie.
Następnie przejdź do katalogu C: \ WINDOWS \ system32 i znaleźć s3sav4.dll plik. Kliknij prawym przyciskiem myszy i zmienić nazwę na s3sav4old.dll. Następna Rozpakuj pobrany fileand kopiuj / wklej go do katalogu C: \ WINDOWS \ system32 folder i bliskich. Uruchom ponownie system i przy odrobinie szczęścia można stracić problemu. My System: Start Build
|
|
| |||
| |||
| dzięki za odpowiedź i to zrobił yestoday i mam ten błąd ponownie morning.cheers. |
|
| |||
| |||
| Czy można to zrobić przed aktualizacji sterowników grafiki, jeśli tak spróbować. W rzeczywistości spróbować anyway |
|
| |||
| |||
| myślę, że może mieć popełnisz błąd. kiedy powiedzieć przed i zaktualizowane sterowniki grafiki myślałem o tym updateing dll s3sav4 byłem updateing grafiki kierowcy. oooopps . |
|
| |||
| |||
| Nie ma problemu ..... wiesz co masz karta graficzna? .... jest oddzielną kartę lub na pokładzie? Jeśli nie masz pewności, przejdź tutaj i pobierz Everest Home, To powiem ci, które i sprawozdania ..... możemy następnie zlokalizować swój kierowców. |
|
| |||
| |||
| thanks to prawo to wartość pola Karty wideo Diamond Stealth III S520 |
|
| |||
| |||
| Jest to dość stary karty ..... jesteś uruchomiony W98 lub NT? Jeśli masz XP to działa w XP przed? |
|
| |||
| |||
| Przepraszam za to, ale Togo do pracy będzie na PC w pracy, jak tylko może (w przypadku gdy szef idzie dzięki za pomoc). |
|
| |||
| |||
| No probs |
![]() |
|
| Zakładki |