![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| hi all.now a potom môj počítač bude mrazničke potom všetko naraz väčšie a já budu mít s3sav4 chyba a potom povedal, zachrániť všetkých a restart pc.I mať až dňa ovládače, ale stále rovnaké. akúkoľvek myšlienku anyone.thankyou. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Choď tady a download s3sav4.dll do počítača.
Potom prejdite do priečinka C: \ WINDOWS \ system32 a nájsť s3sav4.dll súbor. Kliknite pravým tlačidlom na neho a premenovať na s3sav4old.dll. Ďalšie Rozbaľte stiahnutý fileand kopírovať / vložiť ho do priečinka C: \ WINDOWS \ system32 zložky a zatvorte. Reštartujte systém a s trochou šťastia stratíte problém. Môj systém: Domov Kompiluje
|
|
| |||
| |||
| vďaka za odpoveď aj to urobil yestoday a som chybu znova túto morning.cheers. |
|
| |||
| |||
| Mali ste to urobiť pred aktualizácia grafických ovládačov, a ak áno, skúste to znova. V skutočnosti, skúste to znova rovnako |
|
| |||
| |||
| Myslím, že môže mať urobil chybu. keď poviete pred aktualizované grafické ovládače, ktoré som si myslel updateing tejto s3sav4 dll jsem updateing grafické ovládače. oooopps . |
|
| |||
| |||
| Žiadny problém ..... Viete, čo Grafické karty máte? .... je to samostatná karta alebo na doske? Ak nie ste istí, choďte sem a stahujte Everest Domov, To vám povie, ktorý správu a späť ..... potom môžeme umiestniť vodičov. |
|
| |||
| |||
| vďaka je to správna vec Pole Hodnota Video Adapter Diamond Stealth III S520 |
|
| |||
| |||
| To je dost stará karta ..... ste spustení W98 alebo NT? Ak máte XP to beží v XP predtým? |
|
| |||
| |||
| Omlouvám se, ale majú Togo do práce budú mať na PC v práci, akonáhle to bude možné (ak šéf ide vďaka za vašu pomoc). |
|
| |||
| |||
| Nie probs |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Chyba popup; IE7 narazila a chyby ... | jonkon2 | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 1 | 30. máj 2009 00:30 |
| Chyba na pevný disk bootup - "Disk Error" "Stlačte kláves pre restart" | ashaiba | Všeobecné Hardware Chat | 6 | 13. Marec 2009 15:56 |
| Vxd chybu | VJH | Drives & Removable Media | 1 | 18. September 2008 05:10 |
| Chyba 17?? | gaza14 | Linux & Alternatívne OS | 4 | 9. apríla 2008 09:08 |
| DMA-driver chyba, chyba CRC | ghbnic | Drives & Removable Media | 6 | 2. apríla 2008 11:44 |
| Thread Tools | |
| |