![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| бок алл.ноу мој пц и онда ће затим замрзнути све веци и један оде да ћу добити с3сав4 грешку, а затим рекао да снимите све и поново пц.И имати највише од возача, али и даље исто. било идеја аныоне.тханкыоу. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ићи овде и преузимање с3сав4.длл на радну површину.
Онда идите у Ц: \ УИНДОУС \ Сыстем32 и наћи с3сав4.длл датотека. Десни клик на њега и да преименујете с3сав4олд.длл. Следеће распакујте преузети копију филеанд / налепите га у Ц: \ УИНДОУС \ Сыстем32 фолдер и затвори. Ребоот система и са мало среће ћете изгубити проблема. Мы Сыстем: Почетна Буилд
|
|
| |||
| |||
| хвала за одговор који сам ово урадио ыестодаы и добио сам грешку поново ову морнинг.цхеерс. |
|
| |||
| |||
| Да ли сте то урадили пре ажурирања драјвера графике, ако је тако да покушајте поново. У ствари, у сваком случају покушајте поново |
|
| |||
| |||
| Мислим да сам можда направио грешку. када кажем пре него што сам ажуриране управљачке програме графичке Мислио сам по овом упдатеинг с3сав4 длл-ја је упдатеинг графика возача. ооооппс . |
|
| |||
| |||
| Нема проблема ..... не знаш шта Графичка картица имате? .... је посебна картица, или на броду? Ако нисте сигурни, идите овде и преузмите Еверест ХомеОво ће Вам рећи који извештај и назад ..... смо тада можете да пронађете драјвере. |
|
| |||
| |||
| хвала ово је права ствар вредност поља Видео адаптер Дијамант Стеалтх ИИИ С520 |
|
| |||
| |||
| Ово је прилично стара картица ..... ти покренут У98 или НТ? Ако КСП-Да ли сте имали то ради у КСП-у пре? |
|
| |||
| |||
| Извини, али о томе да су Того посао ће добити на ПЦ на послу чим се (кад иде газда Тханкс фор ыоур хелп). |
|
| |||
| |||
| Нема пробс |