![]() |
|
| |||
| |||
| hi all.now ve sonra benim pc sonra her şeyi bir daha ve bir s3sav4 hatalar elde edeceksiniz ve sonra da gidip dondurma tüm kaydetmek ve pc.I yeniden yukarı ama yine de aynı sürücüleri tarihli olduğunu söyleseydim. bir fikrin anyone.thankyou. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Gitmek burada ve indir s3sav4.dll masaüstünüze.
Sonra gidip C: \ WINDOWS \ system32 ve bulmak s3sav4.dll dosya. Üzerine sağ tıklayın ve s3sav4old.dll için yeniden adlandırın. Sonraki unzip indirilen fileand kopyala / C yapıştırın: \ Windows \ System32 klasörüne ve kapatın. Reboot sistemi ve sorun kaybedersiniz şans bir parça. Benim Sistemi: Ev Yapı
|
|
| |||
| |||
| cevap i sayesinde bu yestoday ve i tekrar morning.cheers hata var yaptı. |
|
| |||
| |||
| Öyleyse tekrar deneyebilirsiniz grafik sürücüleri güncellemeden önce, bu yaptınız. Aslında zaten tekrar denemek |
|
| |||
| |||
| Ben bir hata yapmış olabilirim. zaman önce i güncel grafik sürücüleri bu updateing tarafından düşündüm ki s3sav4 dll i grafik sürücüsü updateing oldu. oooopps . |
|
| |||
| |||
| No problem ..... sen Grafik Kartı ne var biliyor musunuz? .... ayrı bir kart veya yönetim kurulu nedir? Eğer emin değilseniz, burada ve download gitmek Everest Ana Sayfa, Bu, geri ..... rapor size söyleyecektir biz sonra sürücüleri bulabilirsiniz. |
|
| |||
| |||
| Thanks Bu doğru şey Alan değeri Video Adaptör Diamond Stealth III S520 |
|
| |||
| |||
| Bu oldukça eski bir kart olduğu ..... sen W98 veya NT çalıştıran? Eğer XP bunu XP'de çalışmadan önce oldu? |
|
| |||
| |||
| Bu konuda ancak en kısa sürede olabilir (zaman patron Yardımınız için teşekkürler) gider pc iş yerinde olsun çalışmak için Togo için üzgünüz. |
|
| |||
| |||
| No probs |
![]() |
|
| Bookmarks |