![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт all.now, а потім мій ПК буде заморозити потім все один раз більше і я отримаю s3sav4 помилку, а потім сказали, щоб врятувати всіх і перезапустити pc.I мати до від драйвера, але все та ж. anyone.thankyou будь-яку ідею. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Йти тут і завантажити s3sav4.dll на робочому столі.
Потім перейдіть в C: \ WINDOWS \ system32 і знайти s3sav4.dll файл. Клацніть правою кнопкою миші на ньому і перейменувати s3sav4old.dll. Наступний Разархівіруйте завантажений fileand копіювати / вставити його в C: \ WINDOWS \ system32 і близьких. Перезапустіть і трохи удачі, і ви втратите цю проблему. Моя система: Головна Build
|
|
| |||
| |||
| Спасибі за відповідь, який я зробив це yestoday і я отримав помилку і в цьому morning.cheers. |
|
| |||
| |||
| Ви зробили це перед оновленням графічного драйвера, якщо це так спробуйте знову. У той спробуйте знову все одно |
|
| |||
| |||
| Мені здається, що я зробив помилку. коли ви кажете, перш ніж я оновлені графічні драйвери я думав це updateing s3sav4 DLL я updateing графічний драйвер. oooopps . |
|
| |||
| |||
| Немає проблем ..... Ви знаєте, що відеокарта у вас є? .... це окрема картка або на борту? Якщо не впевнені, ідіть сюди і завантажити EVEREST Home, Це буде сказати Вам, що й доповісти ..... Потім ми можемо знайти ваші водії. |
|
| |||
| |||
| Завдяки цьому є правильним Поле Значення Відеоадаптер Diamond Stealth III S520 |
|
| |||
| |||
| Це досить стара карта ..... Ви використовуєте W98 або NT? Якщо XP у вас були її працювати в XP раніше? |
|
| |||
| |||
| шкодую про це, але Того отримають роботу на ПК на роботі, як тільки можуть (коли бос виходить спасибі за вашу допомогу). |
|
| |||
| |||
| Ні Probs |