![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте всички. Ако бях на проекта Windows в безопасен режим тя ми казва резолюция е извън обхват (1280x1024 или нещо в моя 1024x756), обаче за нормалния режим, че е добре. Имам търсят как да поправя това, но всички резултати бяха за обратното проблема извън диапазона на нормалното. Имам нужда да се използва безопасно готовност за още един проблем на моя. Може ли някой ми кажете как мога да променя безопасен режим резолюция моля? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| AFAIK можете не.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз го сте опитвали ... Започнете с VGA режим?
| |||
| |||
| Да аз го направих. Започнах с VGA, и тя работи, но това не е безопасен режим нали? |
|
| |||
| |||
| Резолюцията не могат да бъдат променяни в безопасен режим, всичко е по подразбиране. Ако не можете да видите всичко това е защото си монитора не поддържа в безопасен режим RES, основно, ако имате друг монитор го използват. |
|
| |||
| |||
| Да, това да бъде използван по подразбиране. Един път ми резолюция от гама и локален компютър магазин фиксирани нея, но изглежда, че тя се е променила моята каса режим също. О добре, благодаря за помощта все пак. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Безопасен режим | rebelrider | Windows операционни системи | 3 | 23rd Oct 2008 17:26 |
| Само безопасен режим | pevers | Общи Софтуер Чат | 6 | 13 Авг 2008 06:50 |
| Как да се стартира по безопасен начин? | Патрик F | Windows операционни системи | 1 | 3 Jul 2008 07:16 |
| Безопасен режим? | deebee | Windows операционни системи | 4 | 11 Март 2008 08:53 |
| Какво е безопасен режим? | shroomo | Windows операционни системи | 7 | 7 май 2007 г. 10:28 |
| Нишка Инструменти | |
| |