![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Zdravím všechny. Kdybych spustit systém Windows v nouzovém režimu se říká moje řešení je mimo rozsah (1280x1024 nebo něco na moje 1024x756) však na normálním režimu je to v pohodě. Jsem hledal, jak to spravit, ale všechny výsledky byly pro opačný problém mimo rozsah na normální. Potřebuji použít bezpečný režim jiný problém můj. Může mi někdo říct, jak můžu změnit bezpečný způsob řešení, prosím? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| AFAIK nemůžete.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Beru to, že jste se pokusil ... Start Up s VGA režim?
| |||
| |||
| Ano, jsem. Začal jsem s VGA, a to funguje, ale že není bezpečný režim v pořádku? |
|
| |||
| |||
| Rozlišení nelze změnit v nouzovém režimu, je vše na výchozí. Pokud nevidíte nic, protože to je sledovat nepodporuje nouzovém režimu res, hlavně pokud máte jiné použití, které sleduje. |
|
| |||
| |||
| Jo, to byly na výchozí. Jeden čas jsem Moje usnesení mimo dosah a lokálním počítači shop pevná, ale zdá se, že se změnil můj nouzový režim taky. Ach tak, díky za pomoc, jako tak. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Nouzový režim | rebelrider | Operační systémy Windows | 3 | 23. října 2008 17:26 |
| Pouze v nouzovém režimu | pevers | Obecné Software Chat | 6 | 13. srpen 2008 06:50 |
| Jak bootovat v nouzovém režimu? | Patrick F | Operační systémy Windows | 1 | 3. července 2008 07:16 |
| Nouzovém režimu? | deebee | Operační systémy Windows | 4 | 11. březen 2008 08:53 |
| Co je to nouzový režim? | shroomo | Operační systémy Windows | 7 | 7. května 2007 10:28 |
| Thread Nástroje | |
| |