μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Λειτουργικά συστήματα Windows

Register

Ασφαλή λειτουργία από ψήφισμα φάσμα, αλλά η κανονική λειτουργία είναι ωραία ...

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 24 Μαρτίου, 2008, 06:30
Μέλος Ομάδα

Default Ασφαλή λειτουργία από ψήφισμα φάσμα, αλλά η κανονική λειτουργία είναι ωραία ...

Γεια σας όλους.

Εάν ξεκινήσετε τα Windows σε ασφαλή λειτουργία που λέει το ψήφισμά μου είναι εκτός ορίων (1280x1024 ή κάτι μου 1024x756) όμως για κανονική λειτουργία είναι εντάξει. Έχω αναζήτηση για να καθορίσει τον τρόπο αυτό αλλά και όλα τα αποτελέσματα για το αντίθετο πρόβλημα των εκτός ορίων για την κανονική. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε την ασφαλή λειτουργία για ένα άλλο πρόβλημα των ναρκών.

Μπορεί κάποιος να μου πει πώς μπορεί να αλλάξει την ασφαλή λειτουργία ψηφίσματος παρακαλώ;
Old 24 Μαρτίου, 2008, 07:05
Διαχειριστής Ομάδα

Default Ασφαλή λειτουργία από ψήφισμα φάσμα, αλλά η κανονική λειτουργία είναι ωραία ...

AFAIK σας δεν μπορεί.

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 24 Μαρτίου, 2008, 08:16
Ομάδα Δωρητών

Θεωρώ ότι έχετε δοκιμάσει ... Εκκίνηση με VGA Mode;

Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Motherboard:
Asus M2V Αναθ. 1.
Μνήμες:
4GB (3.25gb ορατό)
Κάρτα γραφικών (ες):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Κάρτα Ήχου:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Υπόθεση / PSU:
Απόθεμα / 550w Silent
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
10/100 Nic / 20Mb Virgin Cable
Monitor (ες):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
Operating System (s):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 24 Μαρτίου, 2008, 09:34
Μέλος Ομάδα

Ναι έκανα. Ξεκίνησα με VGA, και λειτουργεί, αλλά αυτό δεν είναι ασφαλή λειτουργία έτσι;
Old 24 Μαρτίου, 2008, 09:53
Διαχειριστής Ομάδα

Ψήφισμα δεν μπορεί να μεταβληθεί σε ασφαλή λειτουργία, όλα είναι σε μια προεπιλογή.

Εάν δεν μπορείτε να δείτε αυτό το κάτι είναι γιατί παρακολουθεί δεν υποστηρίζει την ασφαλή λειτουργία των ΑΠΕ, κυρίως αν έχετε άλλη οθόνη που χρησιμοποιούν.
Old 25 Μαρτίου, 2008, 11:18
Μέλος Ομάδα

Ναι, αυτό που πρέπει να χρησιμοποιηθεί για την προεπιλογή. Μια φορά που μου ψήφισμα εκτός ορίων και ένα τοπικό κατάστημα υπολογιστών είναι σταθερές, αλλά φαίνεται ότι έχει αλλάξει πάρα πολύ μου ασφαλή λειτουργία. Ω καλά, ευχαριστώ για τη βοήθεια που ούτως ή άλλως.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Safe Mode rebelrider Λειτουργικά συστήματα Windows 3 23 Οκτ 2008 17:26
Μόνο τα ασφαλή λειτουργία pevers Γενικά Λογισμικό Chat 6 13 Αυγ 2008 06:50
Τρόπος εκκίνησης σε ασφαλή λειτουργία; Patrick F Λειτουργικά συστήματα Windows 1 3η Ιουλ 2008 07:16
Safe mode? deebee Λειτουργικά συστήματα Windows 4 11 Μαρ 2008 08:53
Τι είναι το safe mode; shroomo Λειτουργικά συστήματα Windows 7 7η Μαΐου 2007 10:28
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.