![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια σας όλους. Εάν ξεκινήσετε τα Windows σε ασφαλή λειτουργία που λέει το ψήφισμά μου είναι εκτός ορίων (1280x1024 ή κάτι μου 1024x756) όμως για κανονική λειτουργία είναι εντάξει. Έχω αναζήτηση για να καθορίσει τον τρόπο αυτό αλλά και όλα τα αποτελέσματα για το αντίθετο πρόβλημα των εκτός ορίων για την κανονική. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε την ασφαλή λειτουργία για ένα άλλο πρόβλημα των ναρκών. Μπορεί κάποιος να μου πει πώς μπορεί να αλλάξει την ασφαλή λειτουργία ψηφίσματος παρακαλώ; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| AFAIK σας δεν μπορεί.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Θεωρώ ότι έχετε δοκιμάσει ... Εκκίνηση με VGA Mode;
| |||
| |||
| Ναι έκανα. Ξεκίνησα με VGA, και λειτουργεί, αλλά αυτό δεν είναι ασφαλή λειτουργία έτσι; |
|
| |||
| |||
| Ψήφισμα δεν μπορεί να μεταβληθεί σε ασφαλή λειτουργία, όλα είναι σε μια προεπιλογή. Εάν δεν μπορείτε να δείτε αυτό το κάτι είναι γιατί παρακολουθεί δεν υποστηρίζει την ασφαλή λειτουργία των ΑΠΕ, κυρίως αν έχετε άλλη οθόνη που χρησιμοποιούν. |
|
| |||
| |||
| Ναι, αυτό που πρέπει να χρησιμοποιηθεί για την προεπιλογή. Μια φορά που μου ψήφισμα εκτός ορίων και ένα τοπικό κατάστημα υπολογιστών είναι σταθερές, αλλά φαίνεται ότι έχει αλλάξει πάρα πολύ μου ασφαλή λειτουργία. Ω καλά, ευχαριστώ για τη βοήθεια που ούτως ή άλλως. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Safe Mode | rebelrider | Λειτουργικά συστήματα Windows | 3 | 23 Οκτ 2008 17:26 |
| Μόνο τα ασφαλή λειτουργία | pevers | Γενικά Λογισμικό Chat | 6 | 13 Αυγ 2008 06:50 |
| Τρόπος εκκίνησης σε ασφαλή λειτουργία; | Patrick F | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 3η Ιουλ 2008 07:16 |
| Safe mode? | deebee | Λειτουργικά συστήματα Windows | 4 | 11 Μαρ 2008 08:53 |
| Τι είναι το safe mode; | shroomo | Λειτουργικά συστήματα Windows | 7 | 7η Μαΐου 2007 10:28 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |