![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Pozdrav svima. Ako sam Pokrenite sustav Windows u sigurnom načinu rada ona kaže moja rezolucija je izvan raspona (1280x1024 ili nešto na moj 1024x756) Međutim na normalan način da je u redu. Imam tražili kako to škripac ovaj ali svi rezultati su na suprotnoj problem izvan raspona na normalu. Mi treba da koristite sigurnom načinu rada za drugi problem mina. Može bilo tko reći mene kako ja mogu promijeniti razlučivost siguran način ugoditi? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| AFAIK ne možete.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| JA uzeti to što ste pokušali ... Počnite s VGA Mode?
| |||
| |||
| Da sam učinio. Počela sam s VGA, i to radi, ali to nije siguran način u pravu? |
|
| |||
| |||
| Rezolucija se ne može mijenjati u sigurnom načinu rada, sve je na defaultu. Ako ne možete vidjeti što je to zato što monitor ne podržava res sigurnom načinu rada, u osnovi, ako imate neki drugi monitor koji koristite. |
|
| |||
| |||
| Da, to se na zadane vrijednosti. Jedan put sam postavim moju rezoluciju izvan raspona i lokalno računalo dućan fiksna, ali se čini da je promijenio moj sigurnom načinu previše. Oh well, hvala za pomoć anyway. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Safe Mode | rebelrider | Windows Operating Systems | 3 | 23. listopad 2008 17:26 |
| Samo sigurnom načinu rada | pevers | Općenito Software Chat | 6 | 13. kolovoz 2008 06:50 |
| Kako to čizma in siguran način? | Patrick F | Windows Operating Systems | 1 | 3. srpnja 2008 07:16 |
| Safe mode? | deebee | Windows Operating Systems | 4 | 11. ožujak 2008 08:53 |
| Što je to safe mode? | shroomo | Windows Operating Systems | 7 | 7. svibanj 2007 10:28 |
| Thread Tools | |
| |