![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hello all. Ha Windows indítása csökkentett módban azt mondja én állásfoglalást a tartomány (1280x1024, vagy valami én 1024x756) Azonban a normál módban is finom. Van keresték, hogyan lehet javítani, de az eredményeket a szemközti probléma kívül esik a szokásos. Kell alkalmazni a biztonságos módja a másik probléma az enyém. Tud valaki mondja meg, hogyan tudom megváltoztatni a safe mode állásfoglalása kérem? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| AFAIK you can't.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Én ezt már próbáltam ... Start Up VGA módban?
| |||
| |||
| Yes, I did. Elkezdtem a VGA, és ez működik, de ez nem biztos mód van? |
|
| |||
| |||
| Felbontás nem lehet megváltoztatni csökkentett módban, mindent az alapértelmezett. Ha nem lát semmit, mert ez a monitor nem támogatja a biztonságos módban res, alapvetően, ha egy másik, hogy a monitor használata. |
|
| |||
| |||
| Igen, ez olyan, mint az alapértelmezett. Egy alkalommal, amikor meg én állásfoglalást a tartomány és a helyi számítástechnikai boltban rögzített, de úgy tűnik, hogy megváltozott az én biztonságos módban is. Ó, köszönöm a segítséget egyébként. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Safe Mode | rebelrider | A Windows operációs rendszerek | 3 | 23. október 2008 17:26 |
| Csak safe mode | pevers | General Chat szoftver | 6 | 13. augusztus 2008 06:50 |
| Hogyan indítható csökkentett módban? | Patrick F | A Windows operációs rendszerek | 1 | 3. július 2008 07:16 |
| Csökkentett módban? | deebee | A Windows operációs rendszerek | 4 | 11. március 2008 08:53 |
| Mi az a safe mode? | shroomo | A Windows operációs rendszerek | 7 | 7. május 2007 10:28 |
| Téma eszközök | |
| |