![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hello all. Jei aš paleisti Windows safe mode ji sako mano rezoliucija diapazono (1280x1024 ar kažką ant mano 1024x756) Tačiau ant normal mode tai gerai. Turiu ieškoma, kaip išspręsti šią problemą, bet visi rezultatai buvo už priešingą problemą diapazono normaliais. Man reikia naudoti saugų režimą kitam mano problema. Ar kas nors pasakys man, kaip aš galiu pakeisti Safe Mode rezoliucija please? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| AFAIK you cannot.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aš jį jau bandė ... Start Up su VGA režimu?
| |||
| |||
| Taip, aš. Aš pradėjau su VGA, ir ji veikia, bet tai ne safe mode ar ne? |
|
| |||
| |||
| Rezoliucija negali būti pakeistas saugiu režimu, viskas yra numatytasis. Jei nematote kas tai yra, nes jums stebėti nepalaiko Safe Mode res, iš esmės, jei jūs turite kitą panaudojimo monitoringą, kad. |
|
| |||
| |||
| Taip, tai būtų naudojami pagal nutylėjimą. Vienu metu galiu nustatyti rezoliucija diapazono ir vietinių kompiuterinių parduotuvė nustatytos, bet atrodo, kad ji pakeitė mano safe mode per. Oh well, thanks for the help anyway. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Safe Mode | rebelrider | Windows "operacinės sistemos | 3 | 23 spalis 2008 17:26 |
| Tik safe mode | pevers | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 6 | Rugpjūtis 13, 2008 06:50 |
| Kaip įkelti į safe mode? | Patrick M | Windows "operacinės sistemos | 1 | 3 liepa 2008 07:16 |
| Safe Mode? | deebee | Windows "operacinės sistemos | 4 | Kovas 11, 2008 08:53 |
| Kas yra saugus būdas? | shroomo | Windows "operacinės sistemos | 7 | 7 gegužė 2007 10:28 |
| Temos įrankiai | |
| |