![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Zdravím všetkých. Kdybych spustiť systém Windows v núdzovom režime sa hovorí moje riešenie je mimo rozsah (1280x1024 alebo niečo na moje 1024x756) však na normálnom režime je to v pohode. Som hľadal, ako to spravit, ale všetky výsledky boli pre opačný problém mimo rozsah na normálne. Potrebujem použiť bezpečný režim iný problém môj. Môže mi niekto povedať, ako môžem zmeniť bezpečný spôsob riešenia, prosím? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| AFAIK nemôžete.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Beriem to, že ste sa pokúsil ... Start Up s VGA režim?
| |||
| |||
| Áno, som. Začal som s VGA, a to funguje, ale že nie je bezpečný režim v poriadku? |
|
| |||
| |||
| Rozlíšenie sa nedá zmeniť v núdzovom režime, je všetko na predvolené. Ak nevidíte nič, pretože to je sledovať nepodporuje núdzovom režime res, hlavne ak máte iné použitie, ktoré sleduje. |
|
| |||
| |||
| Jo, to boli na predvolené. Jeden čas som Moja uznesenie mimo dosahu a lokálnom počítači shop pevná, ale zdá sa, že sa zmenil môj núdzový režim taky. Ach tak, vďaka za pomoc, ako tak. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Núdzový režim | rebelrider | Operačné systémy Windows | 3 | 23. októbra 2008 17:26 |
| Len v núdzovom režime | pevers | Všeobecné Software Chat | 6 | 13. august 2008 06:50 |
| Ako bootovat v núdzovom režime? | Patrick F | Operačné systémy Windows | 1 | 3. júla 2008 07:16 |
| Núdzovom režime? | deebee | Operačné systémy Windows | 4 | 11. marec 2008 08:53 |
| Čo je to núdzový režim? | shroomo | Operačné systémy Windows | 7 | 7. mája 2007 10:28 |
| Thread Tools | |
| |