![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Поздрав свима. Ако сам Покрените систем Уиндоус у безбедном начину рада она каже моја резолуција је ван опсега (1280кс1024 или нешто на мој 1024кс756) Међутим на нормалан начин да је у реду. Имам тражили како за шкрипац данашји али сви резултати су на супротној проблем ван опсега на нормалу. Ми треба да користите безбедном начину рада за други проблем мина. Моћи било ко реците ми како да ја могу променити резолуција сигуран начин угодити? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| АФАИК не можете.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ЈА узети то што сте покушали да ... Почните са ВГА Моде?
| |||
| |||
| Да сам учинио. Почела сам са ВГА, и то ради, али то није сигуран начин у праву? |
|
| |||
| |||
| Резолуција се не може мењати у безбедном начину рада, све је на дефаулту. Ако не можете видети шта је то зато што монитор не подржава рес безбедном начину рада, у основи, ако имате неки други монитор који користите. |
|
| |||
| |||
| Да, то се на подразумеване вредности. Један пут сам поставим моју резолуцију изван опсега и локално рачунар дућан фиксна, али се чини да је променио мој безбедном начину превише. Ох уелл, захвалност за помоћ Аныуаы. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Сафе Моде | ребелридер | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 3 | 23 октобар 2008 17:26 |
| Само безбедном начину рада | певерс | Уопштено Софтуаре Цхат | 6 | 13 аугуст 2008 06:50 |
| Како за чизма унутра сигуран начин? | Патрицк Ф | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 3. јула 2008 07:16 |
| Сафе моде? | деебее | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 4 | 11 март 2008 08:53 |
| Шта је то сафе моде? | схроомо | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 7 | 7 мај 2007 10:28 |
| Тхреад Тоолс | |
| |